Haberler

Palandöken'de "Gece Kızağı" Yarışması

Yeni kayak sezonunun açıldığı Palandöken'de, Atatürk Üniversitesi öğrencileri "Gece Kızağı" yarışmasında birinci gelebilmek için mücadele etti.

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'de düzenlenen kızak yarışında, 150 üniversite öğrencisi dereceye girebilmek için mücadele etti. Xanadu Snow White Oteli'nin gece kayağı için aydınlatması bulunan pistinde kızak yarışları düzenlendi. Toplam dört etapta yapılan yarışlara, Atatürk Üniversitesi'ndeki çeşitli fakültelerde eğitim gören öğrenciler katıldı. 1 kilometre uzunluğundaki pisti kayarak, birincilik için mücadele eden ve düşe kalka finiş noktasına ulaşan kızakçılar renkli görüntü oluşturdu.

Organizeyi gerçekleştiren Berke Dikmen, gece kayağından sonra bu sene ilk olarak Palandöken'de gece kızağının yapıldığını ifade ederek, "Bu müsabaka için üniversitedeki kulüplerden destek aldık. Bize bazı kolaylıklar sağladılar. Gece kayağından sonra Türkiye'de ilk kez gece kızağı yarışmasını Palandöken'de yapıyoruz. Bunu ilk hayata geçiren kayak merkezi olduk. Dereceye girenlere ödüllerimiz olacak" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Palandöken Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title