Haberler

Palandöken'de Cirit Şov

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen 'Winterfest 2014'ün son gününde Palandöken Dağında oynanan cirit gösterisi büyük beğeni topladı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen 'Winterfest 2014'ün son gününde Palandöken Dağında oynanan cirit gösterisi büyük beğeni topladı. Şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen aktivitelerle renkli görüntüler yaşanırken vatandaşın ilgisi büyük oldu. Konserler, tiyatro gösterileri, atlı ve tekerlekli kızak, kayak ile snowboard yarışları, buz pateni ve atlı cirit gösterileri izleyenlerden tam not aldı. Yeterli kar yağışının olmamasına rağmen gönüllerince eğlenen vatandaşlar, Erzurum'un böyle bir etkinliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Otobüslerle Palandöken Dağ'na taşınan vatandaşlar Palandöken Dağı'nın eteklerinde karla kaplı zeminde at koşturarak cirit oyununu izledi. Mustafa Ceceli'nin vereceği konseri cirit izleyerek geçirenler, "Dolu dolu bir üç gün geçirdik. Winterfest 2014'le stresimizi attık. Bu tür etkinliklerin sık sık yapılmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Palandöken Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title