Haberler

Palandöken Belediyespor Evinde Kazanmak İstiyor

Voleybol Erkekler 1. Lig'deki Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor, ligdeki ilk puanlarını almak istiyor Kulüp başkanı Engin: "Şeytanın bacağını kıramadık.

Voleybol Erkekler 1. Lig'deki Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor, kendi evinde karşılaşacağı Gümüşhane Torul Gençlikspor'u mağlup ederek, ilk puanlarını almak istiyor.

Palandöken Belediyespor Kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Voleybol Erkekler 1. Lig'in 3. haftasında dün Beşiktaş ile karşılaştıklarını hatırlattı.

Oyuncuların çok iyi gayret ettiğini belirten Engin, "Şeytanın bacağını kıramadık. Şanssızlık devam ediyor. Takım dün akşam Erzurum'a geldi. Bugün dinlenecek. Yarın ve cumartesi günü antrenmanlarımız var. Pazar günü inşallah seyircimizin önünde ilk galibiyetimizi alacağız" dedi.

Engin, oyuncularına güvendiklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Gümüşhane Torul Gençlikspor maçını kesin kazanacağımızı düşünüyorum. Oyuncularımıza ve seyircimize güveniyoruz. Aslında oyuncularımızın moralleri çok bozuk. Çünkü Beşiktaş maçında çok iyi mücadele ettiler fakat şanssızlığı kıramadılar. Maç çok iyiydi. 4-5 sayı öndeydik. İlk seti verdik, ikinci seti kazandık. Üçüncü sette de 29-28 öne geçtik ama 32-30 kaybettik. O set kırılma noktasıydı. O seti alsak maçı da alırdık ama oyuncularımıza güveniyoruz. İçerideki maçları kayıpsız geçip bu haftaları telafi edebiliriz." - Erzurum

Kaynak: AA / Spor

Palandöken Belediyespor Bülent Engin Gümüşhane Erzurum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title