Haberler

Palandöken Belediyespor-Beşiktaş: 0-3

Türkiye Erkekler Voleybol 1'inci Liginde Mustafa Kırıcı'nın kaptanlığını yaptığı Beşiktaş deplasmanda, babası Ünsal Kırıcı'nın antrenörlüğünü yaptığı Palandöken Belediyespor'u 3-0 yendi.

Türkiye Erkekler Voleybol 1'inci Liginde Mustafa Kırıcı'nın kaptanlığını yaptığı Beşiktaş deplasmanda, babası Ünsal Kırıcı'nın antrenörlüğünü yaptığı Palandöken Belediyespor'u 3-0 yendi.

Erzurum'da Recep Tayyip Erdoğan Spor salonunda bugün oynanan Palandöken Belediyespor-Beşiktaş voleybol maçı çekişmeli geçti. Karşılaşmanın setlerini konuk Beşiktaş, 25-16, 26-24, 31-29 kazandı.

Beşiktaş kaptanı Mustafa Kırıcı, bu maçta Palandöken Belediyesporun Antrenörü olan babası Ünsal Kırıcı'ya karşı oynadı. Maçtan sonra bu konuda bir değerlendirme yapan Palandöken Belediyespor'un Antrenörü Ünsal Kırıcı, 2 oğlunun da voleybolcu olduğunu belirtti. Mustafa'nın Eczacıbaşı'nın kaptanı Esra Kırıcı ile evlendiğini söyleyen Ünsal Kırıcı, "Esra ile birlikte üç evladım oldu. Bizim evde sadece voleybol konuşulur. Oğlum Mustafa ile birlikte büyük başarılar elde ettik. Portekiz'de liseler Dünya ikincisi olduk. Çankaya Belediyespor'da yaşadığımız şampiyonlukla takım birinci Lige yükseldi. Şimdi de rakip olduk. Zor bir maç oldu. Sakat oyuncularımız vardı. Onlar iyi oynadı ve fırsatları iyi değerlendirerek sahadan galip ayrıldılar. Sporun doğasında yenilmek de var. Oğlumu ve takımını başarılarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Maçtan sonra Beşiktaş'ın Kaptanı olan oğlu Mustafa ve kendisine 'baba' diye hitap eden Palandöken Belediyespor'un Brezilyalı oyuncusu Lıma Martins İdner Faustıno ile birlikte fotoğraf çektiren Ünsal Kırıcı, " Brezilyalı oyuncu da takıma geldikten sonra bana baba demeye başladı. Voleybolcularım beni hep 'baba' olarak bilir" dedi.

- Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Palandöken Belediyespor Beşiktaş Erzurum Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title