Haberler

Palandöken Belediyesi, Binlerce Vatandaşa Aşure İkram Etti

Palandöken Belediyesi tarafından geleneksel hale getirdiği Aşure ikramını bu yılda yaparak ilçe genelinde 8 farklı nokta da cuma namazı sonrası halka aşure dağıttı.

Palandöken Belediyesi tarafından geleneksel hale getirdiği Aşure ikramını bu yılda yaparak ilçe genelinde 8 farklı nokta da cuma namazı sonrası halka aşure dağıttı. Muharrem ayının güzelliklerini vatandaşla paylaşma düşüncesi ile Atatürk Üniversitesi kampüsün de, Kayakyolu Hacı Osman Efendi Camii, Yunus Emre mahallesi Baba Dereli Camii, Sakıp Efendi Camii, Alvarlı Efe Camii, Yıldızkent Selimiye Camii, Yenişehir Ebu İsak Camii ve Yenişehir Müftü Solakzade Camii önünde stantlar kurularak toplamda 30 bin kişiye Cuma namazı çıkışı aşure dağıtan Palandöken Belediyesi halkın yoğun ilgisi ve memnuniyeti ile karşılaştı.

BULUTLAR," MUHARREM AYIMIZ BİRLİĞİMİZE VE KARDEŞLİĞİMİZE VESİLE OLSUN"

Cuma namazı çıkışı vatandaşlara kepçelerle aşure ikramında bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Halkla bütünleşmeyi belediye olarak çok önemsediklerini belirtti. Başkan Bulutlar;" Hicri yılbaşımızın ve aşure gününün tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Mübarek Ramazan ayından sonra en hayırlı ay olan Muharrem ayımız inşallah birlikteliğimize vesile olur, birlik ve beraberliğimizi pekiştirir, zaten burada gördüğümüz ortamda bunun bir göstergesidir. Belediye olarak geleneksel hale getirdiğimiz aşure ikramlarımız Palandöken İlçemizin 8 farklı noktasın da yaklaşık 30 bin kişiye ikramda bulunduk. İnşallah bu geleneğimizi devam ettirecek ve gelecek kuşaklara da aktaracağız" diye konuştu.

PALANDÖKEN BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Palandöken Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği Aşure ikramına katılan Ak Parti Erzurum Milletvekilli Adayları Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Dr. Ahmet Yaptırmış ise," Böylesine güzel, anlamlı ve hayırlı bir ay olan Muharrem ayında dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştiren etkinliği yaşatmasından dolayı Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlara teşekkür ederiz" diye konuştular Etkinlikte aşure ikramını kabul eden vatandaşlarda Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a, teşekkür ederek, "İçinde kardeşlik, dostluk ve paylaşım olan bu güzel ayı yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu güzel organizasyon için Başkanımıza bir kere daha teşekkür ediyoruz" diye konuştular. Yenişehir Müftü Solakzade Camii önünde yapılan aşure dağıtım programına Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ak Parti Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Dr. Ahmet Yaptırmış, Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Orhan Palandöken Yenişehir Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title