Haberler

Palancıoğlu Şehir Merkezindeki İmkânları Çevre Mahalle ve Köylere Taşıyacak

AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu seçim çalışmaları kapsamında Kepez ve Kuruköprü mahallerini ziyaret etti.

AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu seçim çalışmaları kapsamında Kepez ve Kuruköprü mahallerini ziyaret etti. Bölgenin sıkıntılarını bildiklerini ifade eden Palancıoğlu şehir merkezinde bulunan imkanları bu bölgelere de taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kepez ve Kuruköprü mahallelerini ziyaret etti. Coşkulu bir kalabalık tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Palancıoğlu, bölge halkıyla projelerini paylaştı.

Birlik ve beraberlik içinde bütün sıkıntıların üstesinden gelinebileceğini belirten Palancıoğlu," Birlikte el ele çalışarak bu bölgelerin gerçek potansiyelini ortaya çıkarıp, imkanların tam anlamıyla kullanılmasını sağlayacağız" dedi.

Bölgede tarım ve hayvancılık alanlarında daha önce diğer illerde uygulanan sistemleri bu bölgede de hayata geçireceklerini belirten Palancıoğlu, " Belediyecilik alanına gelecek olursak bu bölgede bazı sıkıntıların olduğunu biliyoruz. Elektrik ve mesken sorunları var. Ekmek fırını isteği var. Size şunun sözünü verebilirim, doğru, düzgün ve nitelikli bir ekiple gece gündüz çalışan bir belediye başkanı sözü verebilirim. Buradaki sıkıntılar bizim sıkıntımız. Bizim yapacağımız ilk iş şehir merkezin de hangi imkanlar varsa Kepez'e, Başakpınar'a, Kuruköprüy'e, Cebir'eve bütün bu bölgeye bu imkanları getireceğiz ve bunun mücadelesini vereceğiz. Göreceksiniz önümüzdeki beş yıl içerisinde buraların çehresi değişecek" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Talas Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title