Haberler

Palalı Cami Saldırganı Adliyeye Sevk Edildi

Darbe girişimi gecesi Fatih'te sala okunan camiyi basıp elindeki palayla din görevlisi Adem Tunaoğlu'nu yaralayan Zeki T.(45) adliyeye sevk edildi.

Darbe girişimi gecesi Fatih'te sala okunan camiyi basıp elindeki palayla din görevlisi Adem Tunaoğlu'nu yaralayan Zeki T.(45) adliyeye sevk edildi. Zanlının ifadesinde "Alkol almıştım. Gece birileriyle kavga ettim. O kargaşa sırasında kendimi camide buldum. Alkolün etkisiyle kendimi kaybetmiştim. Neden böyle bir şey yaptığımı ben de bilmiyorum" dediği öğrenildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası, Kocamustafapaşa Hacı Kadın Camii'nde sala okuyan din görevlisi Adem Tunaoğlu, cami içerisinde palalı bir kişinin saldırısına uğramıştı. Saldırıda o sırada camide bulunan emekli polis Nihat A., da yaralanmıştı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri inceleyen polis, saldırganın kimliğini belirledi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün Tekirdağ Çorlu'da düzenlediği operasyonda 45 yaşındaki şüpheli Zeki T., gözaltına alınmıştı.

Yaralama, mukavemet ve konut dokunulmazlığı suçundan kaydı bulunan zanlının sorgusu tamamlandı. Zeki T.nin polisteki ifadesinde "Alkol almıştım. Gece birileriyle kavga etmiştim. Bir anda kendimi caminin içinde buldum. Alkol yüzünden ne yaptığımı hatırlamıyorum. . Neden böyle bir şey yaptığımı ben de bilmiyorum. " diyerek kendisini savunduğu öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. Şüpheli emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocamustafapaşa 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title