Haberler

Pakistan Ordusu 67 Taliban Militanını Öldürdü

Güncelleme:

Pakistan ordusu, geçtiğimiz günlerde Peşaver kentinde bulunan bir askeri okula yapılan saldırının ardından düzenlediği askeri operasyonlarda 67 militanı öldürdü.

Pakistan ordusu, geçtiğimiz günlerde Peşaver kentinde bulunan bir askeri okula yapılan saldırının ardından düzenlediği askeri operasyonlarda 67 militanın öldürüldüğünü açıkladı.

Pakistan'ın Peşaver kentinde bulunan askeri okula yapılan saldırıda çoğu öğrenci 148 kişi öldürülmüş 100'den fazla kişi de yaralanmıştı. Pakistan ordusu, okul saldırısının ardından ülkenin bir çok bölgesinde Talibana yönelik saldırılar düzenledi. Yetkililer, ülkenin kuzeybatısında pusuya yatarak 32 Taliban militanını öldürdüklerini bildirdi. Pakistanlı yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Pakistanlı askeri birlikler tarafından ülkenin Afganistan sınırındaki Hayber bölgesinde bulunan Tirah vadisine doğru hareket ettikleri belirlenen militanların öldürüldüğü kaydedildi. Saldırıda 3 Pakistanlı askerin de yaralandığı ifade edildi.

Öte yandan, ülkenin Hayber bölgesine gerçekleştirilen hava saldırısında 27, ülkenin güneybatısındaki Balochistan bölgesinde ise 8 militanın öldürüldüğü bildirildi. - İSLAMABAD

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Pakistan Peşaver Hayber Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title