Haberler

Painted Memories Türk Oyunu Destekleriniz Bekliyor

Painted Memories Türk Oyunu Destekleriniz Bekliyor Painted Memories, bir aksiyon/macera oyunu. Unreal Engine 4 ile geliştirildi.

painted-memories-turk-oyunu-cikis-tarihi-ekran-goruntuleri-oynanis-videosu

Painted Memories Türk Oyunu Destekleriniz Bekliyor

Painted Memories, bir aksiyon/macera oyunu. Unreal Engine 4 ile geliştirildi. Oyunda elinizde bir meşale ya da crossbow ile ne yapacağınızı, nereye gideceğinizi bulmaya çalışıyorsunuz. Hikaye anlamında oyuncuyu doğrudan yönlendiren herhangi bir unsur olmadığı için, hikayeyi çözmeye çalışırken karşınıza çeşitli yaratıklar, bulmacalar ve bosslar çıkıyor. Oyunun yapımında ilham alınan diğer oyunlar Dark Souls ve Path of Exile olmuş.

Görünen o ki oyuncular bu oyunda hikayeyi dahi kendi bulmaları gerekiyor. Bu işin çok zevkli olacağını söylemeden geçmeyelim. Düşünsenize hikayeyi ve oyunla ilgili hiç bir şeyi bilmiyorsunuz ve her şeyi kendiniz bulmak zorundasınız. O zaman oyunda daha fazla düşünmeli ve daha araştırmacı bir oyuncu olacağız anlamına geliyor. Bazen oyunun akışının nasıl gideceğini tahmin edememek ve tamamen sizin ellerinizde olan oyunları oynamak diğer bir çok oyunun verdiği keyiften daha fazlasını verecektir. Bunlardan bir tanesi de tamamen Türk yapımı bir oyun olan Painted Memories oluyor.

Oyun şuan Steam Greenlight oylarını bekliyor. Siz oyuncuların oyları ile oyunun "Yeşil Işık" yakabileceğine inanıyoruz. Yapımcı Gökay bey, Türk oyuncularının desteklerini canı gönülden bekliyor. O zaman bizlere de bu oyuna destek vermek düşüyor. Kendisi ayrıca oyunun tamamının yapımından sorumlu. Sadece oyunun kapak tasarımı ve bazı çizimleri hariç tamamen kendi bireysel olarak geliştirdiği bir oyun. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Oyuna Destek Vermek için;

Yapmamız gereken şey çok basit, kullanıcı girişi yaptıktan sonra yukarıdaki adresten "Steam'de bulunsaydı, bu oyunu alır mıydınız?" sorusunu "Evet" olarak cevaplıyoruz.

Painted Memories Greenlight Fragmanı

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title