Haberler

Pagacem Öğretmenleri Unutmadı

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos Gazeteciler Cemiyeti (PAGECEM) Yönetim Kurulu üyeleri, eğitim kurumlarını ziyaret ederek öğretmenlere kalem seti hediye etti.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos Gazeteciler Cemiyeti (PAGECEM) Yönetim Kurulu üyeleri, eğitim kurumlarını ziyaret ederek öğretmenlere kalem seti hediye etti.

Açıklamalarda bulunan Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, "Öğretmenlerimiz; geleceğimizi, yavrularımızı emanet ettiğimiz çok değerli insanlardır. Bilgi ve birikimlerini onlara aşılayarak geleceğimizin temellerini sağlam bir şekilde atarlar. Öğretmenlik, kendini insana ve insanlığa adamaktır. İstedik ki, bize gönlünü açan, bilgisinin yanına sevgisini katan, bize hayatı öğreten öğretmenlerimizi biz de yaşamın her anında yalnız bırakmayalım. 24 Kasım'da da yanlarında olmak, bu en güzel günlerini tatlandırmak amacıyla öğretmenlerimize hediyeler dağıttık. Öğretmenlerimizin bu değerli gününü yürekten kutluyorum" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Patnos Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title