Haberler

Özyurtlar'ın 5 Projesi Kampanyaya Çıktı

Toplam 5 projesinde yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 0,70 faiz uygulayan Özyurtlar İnşaat, eylül ayı boyunca banka kredisi yoluyla evlerini satışa çıkardı.

Toplam 5 projesinde yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 0,70 faiz uygulayan Özyurtlar İnşaat, eylül ayı boyunca banka kredisi yoluyla evlerini satışa çıkardı.

Şirket açıklamasına göre, Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Esenyurt bölgelerinde yükselen projeleri Nlogo, Ncadde Ottoman, Ncadde Agora, 1 Coastal City ve Nlive Bahçeşehir için yeni bir kampanya başlattı.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinden ev almak isteyenler yüzde 20 peşinat, 120 ay ve 0,70 faizle konut sahibi olabilecek. Banka kredisi yoluyla yapılacak olan kampanya, eylül ayı boyunca sürecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, herkesin ev hayalini gerçeğe dönüştürmek için sürekli gayret gösterdiklerini belirterek, kampanyalarla konut almayı kolaylaştırdıklarını dile getirdi. Özyurt, şunları kaydetti:

"Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 0,70 faizle Nlogo, Ncadde Ottoman, Ncadde Agora, 1Coastal City ve Nlive Bahçeşehir projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, eylül ayı boyunca bu kampanyadan banka kredisi yoluyla yararlanabilecek.

Fiyat aralığı, Nlogo İstanbul'da 227 ile 900 bin, Ncadde Ottoman'da 212 bin ile 2 milyon, Ncadde Agora'da 280 ile 475 bin, 1 Coastal City'de 273 bin ile 2 milyon, Nlive Bahçeşehir'de 430 bin ile 1 milyon 628 bin TL arasında değişiyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Büyükçekmece Bahçeşehir Esenyurt Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title