Haberler

Öztürk Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluş (STK) ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESOB), İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya Şubesi ve İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesini ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, ziyaretlerinde projelerinden bahsederek destek istedi.

SESOB Başkanı Hasan Alişan tarafından kapıda karşılanan Öztürk, "Esnafların çok fazla vatandaşla yaşayan bir tarafı var. Ben onun için esnafı çok önemserim. Bu şehirde enerji sorunu var ama elektrik enerjisi değil, insan enerjisi. Şehir insan enerjisini çok müsrif bir şekilde kullanıyor. Hep birbiriyle uğraşarak enerjisini harcıyor. Bu enerjiyi kullanarak bu şehri rekabete sokmak lazım. İkinci sorun bu şehri Kocaeli ile kim yarıştırdı ise bize en büyük ihaneti o yapmış. Ben gazeteciler ile yaptığım toplantıda da şehrin Chicago ile yarışacağını söyledim. O hayale herkes ortak oldu. Herkes bir tarafından tutmaya başladı. Bu hayale inandın mı dürüst müsün benim için bitmiştir. Kimliğini de sormam dinini de sormam. Biz bunu başardık. Çıktığımız yolda desteğinizi istiyorum" diye konuştu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya Şube Başkanı Ruhi Ademoğlu ile istişarelerde bulunan Öztürk, "İHH'nın manevi tarafı çok güçlüdür. Bu duyarlılık, hassasiyet hiçbir yerde yok. Çok mutlu oldum şehrin bu konuda güçlü ve yardım sever konusunda olmasına. Allah yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı. Son olarak İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesini de ziyaret eden Öztürk, hoş sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyarette, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Vadettin Aktaş, Öztürk'e aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Öztürk Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title