Haberler

Öztürk: Her Kuruşumuz Hizmete Gitmiştir, Kayyım Haksızlıktır.

Güncelleme:

Batmanın Beşiri ilçesinde bir araya gelen ve görevlerinden uzaklaştırılan eski belediye başkanlarından kayyım atamasına tepki.

"Hiçbir suçumuz yok"

11 Eylül 2016 Pazar günü İçişleri Bakanlığı tarafından Batman, Gercüş, Beşiri ve İkiköprü Belediyelerine 'Kayyım' ataması gerçekleştirildi.

Geçen ay Beşiri ilçesinde görevlendirilen Kahramanmaraş Andırın ilçe Kaymakamı Mustafa Maslak, Beşiri ve İkiköprü Belediyelerine kayyım olarak atandı.

Kayyım atamasına tepki gösteren ve İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılan Beşiri Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Öztürk, hizmet dışında hiçbir şey yapmadıklarını belirterek, "Demokrasi, hukuk, milli irade ve halkın tercihi diye nara atanlar, Kenen Evrenin darbe yasasında bile olmayan uygulamaları devreye soktular" dedi.

Örgüte yardım ve yataklık, belediyelerin örgüte araç temini ve hendek gibi gerekçelerin gösterilmesine karşı olduklarını belirten ve gazetemize açıklama yapan Öztürk, "Allah biliyor, Beşiri halkı da biliyor, hendek olayı, örgüte para aktarımı veya buna benzer yasadışı hiçbir gelişme ilçemizde olmamıştır. Gecemizi-gündüzümüzü bir edip hep çalıştık, Beşiri'de yapılmayan hizmetleri gerçekleştirdik. Cumhuriyet tarihi ile eşit olan ilçemizde yapılmayan hizmetler kısa sürede gerçekleştirildi. Alt yapıdan, parklara, yol ve kaldırımlardan fakir insanlara yardıma, ilçenin su ihtiyacından imar sorununun giderilmesine kadar onlarca kalemde hizmetler gerçekleştirildi. Halen bir çok projemiz ya devam etmekte ya da gerçekleşme aşamasında. Taziyeevlerinden belediyeye araç alımına kadar nice kazanımlarımız oldu. Belediyenin borcunu bırakmadık, her kuruşunu hizmette harcadık, zaten gelirimiz de, giderimiz de şeffaf olup herkesçe bilinmekteydi" dedi.

"UMARIM YANLIŞTAN DÖNÜLÜR"

Beşiri Belediyesinin yaptığı onlarca hizmetten ve kapatılan borçlardan yapılanın onlarca yılda yapılamayacağını ancak halkın yönetime dahil edilmesiyle hepsini kısa sürede gerçekleştirdiklerini ifade eden Mustafa Öztürk, "Umuyoruz ve hatta temenni ediyoruz hükümetin bu yanlış politikalardan vazgeçerek halkın iradesini yeniden benimseyerek barış ve çözüm ekseninde politikalar üretmesidir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title