Haberler

Öztürk'e Teşkilatlardan Yoğun İlgi

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Yasin Öztürk, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Yasin Öztürk, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Ezine ve Ayvacık İlçelerini ziyaret eden Öztürk, teşkilatlardan büyük ilgi gördü.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Yasin Öztürk öncelikle Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ile de bir araya geldi, ardından AK Parti Ezine İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Fırat Akgün ve ilçe teşkilatı bir araya gelen Öztürk, "Teşkilatlarımız içinde yetişen bir kardeşiniz olarak sizlerin desteği ile Çanakkale'mize ve tüm ilçelerimize daha iyi hizmet edeceğime güvenim tam" diye konuştu. Fırat Akgün ise konuşmasında Öztürk'e ziyareti için teşekkür ederek milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Ayvacık İlçesine geçen Öztürk, ilçe başkanı Halil İbrahim Engin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek teşkilatın önemini değindi. Son derece sıcak sohbet ortamında geçen ziyarette ilçe teşkilatı başkanı Engin, Çanakkale Milletvekili aday adayı olan Öztürk'e çıkmış olduğu yolda başarılar diledi. Son olarak Öztürk, 28 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan temayüller öncesinde Karabiga ve Gümüşçay belde teşkilatlarını da ziyaret ederek destek isteyecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Ak Parti Ayvacık Ezine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title