Haberler

Mehmet Öztiryaki, Daire Başkan Olarak Atandı

Güncelleme:

Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Mehmet Öztiryaki, Tarım Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.

Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Mehmet Öztiryaki, Tarım Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.

İl Müdür Vekili Mehmet Öztiryaki, ataması nedeniyle yayımladığı veda mesajında, "21 Mart 2012 tarihinden itibaren 3 yıldır yürüttüğüm İl Müdürlüğü görevinden Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanmam nedeni ile ayrılıyorum. Bu süre zarfında Karaman tarım ve hayvancılığını geliştirmek için desteklerini esirgemeyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'a, Valimiz Sayın Murat Koca ile Karaman'da görev yapan tüm resmi kurum müdür ve amirlerine, muhtarlarımıza, sivil toplum örgütlerimizin çok değerli başkanlarına, basınımıza, hizmet etmekten onur duyduğum değerli çiftçilerimize, birlikte hizmet ettiğim mesai arkadaşlarıma, şube müdürlerime ve tüm Karaman halkına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Öztiryaki 21 Mart Karaman Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Fatih:

Karaman''a hizmet eden Karaman''dan kaçarcasına gitmez. Bir de helallik istiyor. Ben hakkımı helal etmiyorum. Birçok kişinin çoluğu ile çocuğu ile huzursuz olmasına sebep oldu. Ondan sonra da helallik istiyor. Onca taklayı at sonra hakkını helal ettir. Ben iki tarafta da hakkımı helal etmiyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title