Haberler

Özsüt Pastanesi Osmaniye Şubesi'nin Açılışı Yapıldı

Güncelleme:

Özsüt Pastanesi Osmaniye Şubesi'nin açılışı Vali Celalettin Cerrah tarafından yapıldı.

Park 328 AVM'de yapılan açılış törenine Vali Cerrah'ın yanı sıra Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcısı Ali Çağlar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Özsüt Osmaniye Şubesi Sahibi İclal Bayatlıoğlu, başta Vali Cerrah olmak üzere açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, "Sefer Usta tarafından 1938 yılında İzmir Kemeraltı'nda geleneksel Osmanlı saray tatlılarıyla başlayan serüven, modern ve köklü pastacılık anlayışıyla bütünleşerek günümüze kadar gelmiştir. Bugün, Sayın Valimizin çok önemli katkılarıyla son yıllarda hızla gelişen Osmaniye ilimizde mutluluk tadında bir kapıyı daha aralıyoruz. Açılışımıza katılımlarından dolayı tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Vali Celalettin Cerrah ise Özsüt Osmaniye Şubesinin hayırlı olmasını dileyerek, "Osmaniye'miz gün geçtikçe büyüyor ve Osmaniye ili yeni markalar için cazip hale geliyor. Bugün, Osmaniye'mizde damak tadına hitap edecek çok güzel bir pastanenin açılışını yapıyoruz. İzmir'de faaliyet gösteren ve çok sayıda şubesi olan Özsüt'ün ilimizde açılması yerel pastanelere örnek olması bakımından önemli. Özsüt Pastanesinin, her şeyin en güzeline layık olan Osmaniye halkına, en iyi imkânları sunacağına inanıyorum. Özsüt Osmaniye Şubesi sahibi İclal Hanımefendi'ye ve Özsüt'ün Osmaniye'de açılmasında emeği olan AVM yönetimine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun."dedi.

Konuşmaların ardından Özsüt Osmaniye Şubesinin açılışı Vali Celalettin Cerrah tarafından yapıldı. Vali Cerrah, açılış sonrasında Özsüt Pastanesinin ürünleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra Özsüt tarafından yaptırılan açılış pastası Vali Celalettin Cerrah tarafından kesildi. Konuklara pasta ikram edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Celalettin Cerrah Kadir Kara Osmaniye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title