Haberler

Ozon Tabakası Delinse de Cildimizi Ozonla Koruyabiliriz

Güncelleme:

Özellikle zararlı UV ışınları vücutta tümör, kanser vb. birçok hastalığa sebebiyet verebiliyor. Üstelik ozon tabakasının delinmesi bu zararlı ışınların vücuttaki olumsuz etkilerini daha da arttırıyor.

Güneş ışığı vücudumuzun ihtiyaç duyduğu bazı vitaminleri üretebilmesi ve sağlıklı bir şekilde kendini yenileyebilmesi bakımından olmazsa olmaz. Ancak güneş ışığının faydalı olduğu kadar zararlı etkileri de var.

Uzun güneşli günlerin arttığı bu günlerde güneşin zararlı etkilerinden nasıl korunabileceğimiz merak konusu. Piyasada pek çok güneş koruyucu ürün var. Bunlardan en yenisi ise ileri teknoloji kullanılarak geliştirilen ozonlu güneş koruyucu jeller. Dolayısıyla ozon tabakası delinse de cildimizi ozonla koruyabileceğiz.

Ozon grubu ürünleriyle Türkiye'de ozon içeriği olan en çok ürün çeşidine sahip Bykush Cosmetics ileri teknoloji kullanarak geliştirdiği ozonlu güneş koruyucu jeliyle birlikte güneşin zararlı ışınlarından cildi doğal yöntemlerle koruyor. Geçmiş güneş lekelerinin giderilmesinde de önemli bir fayda sağlayan Bykush Ozone güneş koruyucu jel, içeriğindeki doğal vitamin A-E-B1-B2-B12 sayesinde DNA hasarının engellenmesine de yardımcı oluyor. Hipoalerjenik etkiye sahip olan koruyucu jeli, bebeklerinize de korkmadan kullanabiliyorsunuz.

Tüm cilt tipleri ve renkleri için uygun olan Bykush Ozone güneş koruyucu jel, akne ve siyah nokta gibi problemleriniz için savaşırken anti-aging etkisiyle cilde gerekli elastikiyeti kazandırıyor ve cildinizi genç bir görünüme kavuşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title