Haberler

Özoğul :Masum Kişilere Komplo Düzenlediler

Güncelleme:

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Batman'da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

TPAO Kristal Park'ta düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özoğul, şuanda Batman'da 33 bin, il genelinde ise 53 bin üyelerinin olduğunu aktararak, hedeflerinin üye sayısını artırmak olduğunu söyledi.

2015'te yapılacak olan genel seçimlerin de startını verdiklerini belirten Özoğul, ilk çalışmalarını mahalle başkanları ile yaptıklarını belirtti.

Gündeme ilişkin de açıklamalarda bulunan Özoğul, paralel yapılanmaya yönelik yapılan operasyonların siyasi değil, hukuki bir süreç olduğunu savundu.

Özoğul şunları kaydetti; "Bu siyasi bir süreç değil, hukuki bir yargı sürecidir. Burada kolluk kuvvetlerinin bir şekilde kullanılmış olması, esasen bu sürecin gereğidir. Soruşturmayı savcılar yapacak ve mahkemeler de değerlendirecektir. Gözaltına alınan kişiler gazetecilik faaliyetlerinden ötürü değil illegal faaliyetlerde bulunan bir örgütün üyesi olmak ve masum kişilere karşı komplo faaliyetleri içerisinde bulundukları iddiası ile yakalanmışlardır. Dolayısıyla bu iddiaların gazetecilik faaliyetleri ile bir ilgisinin bulunmadığı aşikârdır. Türkiye bir hukuk devleti olup masumiyet karinesi esastır. Ancak bir şüphelinin masum olup olmadığını da belirleyecek olan bağımsız yargıdır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title