Haberler

Özmelek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Haber: Taner YENER - Kamera: İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHA

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında ortağı ve onun oğlu ile birlikte yaşamını ünlü işletmeci Abdullah Hilmi Özmelek (48) düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Özmelek'in acılı babası oğlunun tabutu başında gözyaşı döktü.

ACILI BABA GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ

Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, Abdullah Hilmi Özmelek'in babası Remzi, annesi İnci, kardeşleri İmran, Ender Özmelek'in yanı sıra Faruk Süren, Levent Kızıl, Uğur Bayar, Eren Tapan, Pınar Öğün'ün de aralarında bulunduğu iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok isim katıldı. Özmelek ailesi namaz öncesinde avluda taziyeleri kabul etti. En büyük oğlunun tabutu başında bir süre gözyaşı döken baba Remzi ve anne İnci Özmelek yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. Tabutunun üzerine Galatasaray bayrağı ve aile fertlerinin isimlerinin yazılı olduğu çiçek demeti konulan Abdullah Hilmi Özmelek'in naaşı öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincinlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BERABER İŞ YAPACATIK, KISMET OLMADI

Cenazeye katılan ünlü işletmecilerden Ali Ünal, çok sevdiği bir arkadaşı ve meslektaşını kaybettiğini belirterek, "Allah rahmet eylesin, üzüntülüyüz. Yine bir ihmal, söyleyecek çok şeyde yok aslındı. Yaklaşık 2 ay önce görüştük. Yazlık mekanımızda bir yer istemişti. Beraber bir iş yapalım diye konuşmuştuk. Beraber bir iş yapacaktık ama kısmet olmadı" dedi.

KALBİ ÇOK TEMİZ BİR İNSANDI

Özmelek'in ölüm haberini yurt dışından döndüğünde bir arkadaşından haber aldığını söyleyen Murat Cevahir ise, "Çok üzgünüz şu anda. İyi bir arkadaşımızdı. İyi bir işletmeciydi. Kalbi çok temiz bir insandı. Üzüntülüyüz. Allah rahmet eylesin diliyoruz" diye konuştu.

YUNANİSTAN'A GİTMEK İÇİN ÇIKMIŞLARDI

Eğlence dünyasının seçkin mekanlarından O Bar'ın sahipleri Esen Yeşilırmak ve ortağı Abdullah Hilmi Özmelek ile Yeşilırmak'ın oğlu Mehmet Açılmış, Yunanistan'a tatile gitmek için İstanbul'dan yola çıkmış, Tekirdağ'ın Malkara İlçesi yakınlarında trafik kazasında yaşamlarını yitirmişti. Kazada hayatını kaybeden Esen Yeşilırmak ve ortağı Abdullah Hilmi Özmelek, en son 2 ay öne Kuruçeşme'de seçkin eğlence mekanı O Bar'ı açmıştı.

ANNE İLE OĞUL YARIN DEFNEDİLECEK

Aynı zamanda reklamcı ve yapımcı olan Esen Yeşilırmak ile oğlu Mehmet Açılmış yarın Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Teşvikiye Tekirdağ İstanbul Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title