Haberler

Özlem Yıldız'ın Sevgilisi Evli Çıktı

Güncelleme:

Yıldız'ın birliktelik yaşamaya başladığı Mersinli iş adamı Mustafa Elgin'in evli olduğu ortaya çıktı. Elgin, Yıldız'a yaptığı lüks jestlerle gündeme gelmişti.

Sinan Serter'den boşanan Özlem Yıldız'ın yeni aşkının Mersinli iş adamı Mustafa Elgin olduğu ortaya çıkmıştı. Yıldız için hiçbir masraftan kaçmayan Elgin'in bir gecede 45 bin TL hesap ödediği ve Yıldız'a Porsche Cayenne aldığı da söylentiler arasında.

YENİ SEVGİLİSİ EVLİ ÇIKTI

Özlem Yıldız'ın birliktelik yaşamaya başladığı Mersinli işadamı Mustafa Elgin'in evli olduğu ortaya çıktı. Eşi Pelin Elgin'den boşanmak isteyen işadamı, bu ay içinde bir kez daha hâkim karşısına çıkacak.

Elgin çiftinin aralarındaki anlaşmazlık yüzünden uzun süredir boşanamadıkları öğrenildi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Elgin Özlem Yıldız Pelin Elgin Mersinli Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

izmirli bora:

ÖZLEM HANIM MODERN TÜRK KADINIDIR. SİZİN GİBİ CAHİLLERİN YORUMLARINI CİDDİYE BİLE ALMAZ. GENÇ KADIN SONUÇTA HAYATINI YAŞAYACAK

3
34
yanıtYanıtla
gayserili nazım:

ANA DEDİĞİN BOŞANSA BİLE ÇOCUĞUNUN BAŞINI YERE EĞDİRMEZ. SEN DUL KADINSIN NE BU SEVGİLİ MEVGİLİ YAPMALAR? BİR SÜRÜ SALAK GENÇ KIZI YAŞANTINIZLA KÖTÜ YOLA İTİYORSUNUZ AMA LAFA GELİNCE SANATÇIYIM ARTİSTİM. SENİN ANAN BABAN KIZMIYORMU BACIM. ESKİ EŞİN NASIL GÖZ YUMUYOR O ÇOCUK NASIL YANINDA KALABİLİYOR? NASIL BİR TOPLULUKSUNUZ? ELİN HERİFİ NASIL OĞLUNUN OLDUĞU YAŞAMA GİREBİLİR?

26
3
yanıtYanıtla
gerçekci:

hani bir laf varya kıroyum ama para bende cuk oturmuş.

28
1
yanıtYanıtla
dudu:

özlemin de çokta umuru yeter ki para gelsin mazallah iflas etmesin yeter:)))

25
2
yanıtYanıtla
murat özmen:

para var imkan varsa erkek adam dostuna da sevligisine de jest yapar hediye alır ben olsam ben de alırım hangi erkek almaz ki. . .

7
16
yanıtYanıtla
hilvan''lı seyid:

Türk kadınları kısa boylu oldukları için bu kadın gibi uzun boylu olanlara erkekler tapıyorlar. Ukraynada hem okudum hem sonrasında 4 yıl yaşadım Özlem''in orada suratına bakmazlar. Ama aç erkeklerin olduğu Türkiye''de ''boyu posu'' olan KADIN sıfatsız bile olsa prim yapar. Parası bol olan armutun iyisini yiyenlerde ailesini yıkar. Asıl soru şu NAMUS NEDİR ?

21
1
yanıtYanıtla
ÖzlemMobil-ANDROID:

Bu pislik kadın için yuva yıkılırmı ya gecenin sürdüğü için sana çocuk vermiş bir kadından vazgeçme nalet olsun böyle serefsiz erkeklere

18
3
yanıtYanıtla
kapkara:

tam bir goril be . . . ah o paranın gözü kör olsun. . .

21
0
yanıtYanıtla
BALABAN:

lan mustafa!!!''tahta gibi karıya''bunları aldıysan ya avantadan para kazanıyorsun, ya da karıdan anlamıyorsun. ulan bu paralarla 100 tane rus kızını bir ay koynunda tutarsın. geri zekalı. . .

17
1
yanıtYanıtla
kelepceci nihal:

ne saçma haber adamın evli olması neden sorun olsun ki önemli olan parası olmalı bana para versin de 20 tane karısı olsun hiç önemi yok

6
10
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title