Haberler

Özlem Yıldız Sezonun İlk Bikinili Pozunu Verdi

Güncelleme:

Her gün başka bir bikiniyle objektiflere yakalanan ve her bikinisini Instagram'da paylaşan sunucu Özlem Yıldız, plajda fit vücudu ile tüm bakışları üzerinde topladı.

Sunucu Özlem Yıldız soluğu yine Bodrum'da aldı. Yıldız, paylaştığı pembe bikinili pozuna 'Sezonu açtım' notu düştü.

FİT VÜCUDU DİKKAT ÇEKTİ

Her gün başka bir bikiniyle objektiflere yakalanan ve her bikinisini Instagram'da paylaşan sunucu Özlem Yıldız, bayram tatili için soluğu yine Bodrum'da aldı. Bir çocuk annesi Yıldız'ın fit vücudu dikkat çekti.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Özlem Yıldız Instagram Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (37)

ErbaalıMobil-ANDROID:

kim demiş avrupa insanı medeni? ne edep var ne haya, çırılçıplak bedeni! eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; desenize hayvanlar bizden daha medeni! m.akif ersoy.

20
2
yanıtYanıtla
kübra:

bu kız da varya yana yana solaryumlara yatmaktan karanlıkta görünmüyor

16
1
yanıtYanıtla
CUKUROVALImobilWeb@haberler.com:

Memleket kurtuldu

14
1
yanıtYanıtla
abdoMobil-ANDROID:

evli erkekle zina yapan ahlaksız

12
3
yanıtYanıtla
iremmobilWeb@haberler.com:

Bune bicim vucut kara kuru üstüne pehlivanların sürdükleri yagdanmın sürmüş bu hicte cekici degil kadın beyaz tenli vucudu beyaz güzel olacak

12
3
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

EN ÜSTEKİ FOTOĞRAF HARİCİNDE OLANLAR GEÇEN YILA AİT. . . ANNE OLAN BİR KADININ SEZON BAŞI BÖYLE POZ VERMESİNİN ANLAMINI ON ERKEĞİ ÇEVİRİP SORSANIZ MUTLAKA BENZER ŞEYLER SÖYLEYECEKTİR. MEDYA-MAGAZİN SEKTÖRÜNÜN İÇİNDE BOY GÖSTERMİŞ BİR KADININ SADECE VÜCUT ŞOV İLE KENDİ İNGSTRAM HESABINDAN BU ŞEKİLDE TEŞHİR ETMESİ. . . KUSURA BAKILMASIN UCUZ OLMUŞ. . . LÜTFEN. . . . BU PORTAL BU UCUZLUKLARA ALET OLMAZSA SEVİNİRİZ.

12
1
yanıtYanıtla
bu da bir sezon haberi:

Ayşe teyze de sezonun ilk domatesini aldı geçenlerde. Kendisi emeklidir.

12
0
yanıtYanıtla
pisttmobilWeb@haberler.com:

Haberim yokmuş gibi çek pampa

11
0
yanıtYanıtla
memetMobil-ANDROID:

mahser alaninda neyle poz vereceksin

10
0
yanıtYanıtla
TAKKECİ:

Hadi vatana millete hayırlı olsun. . Demek sezonun ilk pozunu verdi ha. Hadi hayırlısı devamı tüm çirkefliğiyle gelir inşallah.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title