Haberler

Özlem Yıldız'dan Büyük Vefa

Televizyoncu Özlem Yıldız ile işadamı Sinan Serter, yedi yıllık evliliklerini 3 Ekim'de tek celsede bitirmişti. Uzun süre şaşaalı bir hayat süren çift, Sinan Serter'in işleri bozulduğu için zor günler yaşamış, altı aylık ayrılığın ardından da resmen boşanmıştı. Yıldız, boşanma tazminatı almamış; mahkeme, velayetini verdiği oğlu Demir için de sadece aylık 500 lira nafakaya hükmetmişti.

Yıldız'ın, beş kuruş boşanma tazminatı ve nafaka almadığı kocasına üste de 210 bin lira verdiğini öğrendim! Evet, yanlış okumadınız... Özlem Yıldız, evlendiklerinde eşi Sinan Serter'in hediye ettiği ve üzerine kayıtlı olan 2008 model Range Rover marka cipi 210 bin liraya satıp parasını da ex eşine vermiş.

BU MUTLULUK MAZİDE KALDI!

YENİ BİR PROJEYLE EKRANA DÖNÜYORMUŞ

Kadınların, eşlerinden boşanırken 'ne kadar mal, mülk ve para koparırsam kardır' diye düşündüğü günümüzde; Özlem Yıldız'ın, maddi sıkıntı çeken ex eşine böyle bir jest yapması hakikaten takdire şayan... Bu arada Yıldız'ın, ex eşinin aksine maddi sıkıntısı olmadığını da öğrendim.

Evliliği sırasında aldığı cipe binen Yıldız, ekstra sunuculuk işleri yapıp geçimini sağlıyormuş. Ayrıca önümüzdeki ay yeni bir televizyon projesiyle ekrana dönecekmiş. Hafta içi her gün gündüz kuşağında canlı yayın yapacakmış. Ne diyelim; Allah hem Özlem Yıldız'ın, hem de boşandığı eşi Sinan Serter'in işlerini rast getirsin...

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sinan Serter Özlem Yıldız Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title