Haberler

Özlem Çerçioğlu, Kuşadası'nda Süren Çalışmaları Yerinde İnceledi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, müjdesini önceden verdiği köprülü kavşak çalışmaları öncesi ASKİ Genel Müdürlüğünce yapılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, müjdesini önceden verdiği köprülü kavşak çalışmaları öncesi ASKİ Genel Müdürlüğünce yapılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi Caddesi ve Boyalık yolunun kesiştiği mevkide yapımı planlanan köprülü kavşağın yapımı öncesi mevcut güzergahlardaki yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını içeren bir dizi çalışma yapan ASKİ Genel Müdürlüğü kısa zamanda faaliyetlerini tamamlamayı hedefliyor. İlgili güzergaha ait kanalizasyon alt yapısı ile problemlerin giderilmesi ilk hedef.

Başkan Çerçioğlu tarafından titizlikle denetlenen çalışmalar tamamlandığında köprülü kavşak yapımı öncesi söz konusu güzergahtaki tüm alt yapı sorunları sona erecek. Bu çalışmalar çerçevesinde 1000 metre yağmursuyu, 800 metre kanalizasyon, 5000 metre ise içme suyu hattı yapımı gerçekleştirilecek.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası'nda süren alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde denetledi. Marina taksi durağını da ziyaret eden Başkan Çerçioğlu, taksici esnafı ile beraber bir süre sohbet edip çay içti. Başkan Çerçioğlu; "Kuşadası ilçesine yapacak olduğumuz Köprülü kavşak ve kavşak düzenlemeleri kesintisiz ve güvenli ulaşım sağlayıp trafik sorununu en aza indireceğiz. İlk olarak Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi Caddesi ile Boyalık Yolu'nun kesiştiği mevkide çalışma başlattık. ASKİ'nin gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlamasının ardından köprülü kavşak yapımı için çalışmalara başlayacağız. En kısa sürede bu mevkide yaşanan trafik sorunlarını gidereceğiz" dedi.

Sohbetin ardından Başkan Çerçioğlu'na çiçek takdim eden durak esnafı gerçekleşen bu ziyaret için teşekkürlerini sundu. Kuşadası'nda ziyaretlerine devam eden Başkan Çerçioğlu daha sonra yol üzerinde bir kahvehaneye girerek vatandaşlarla sohbet etti. Kuşadası için yapılacak olan köprülü kavşak ve diğer projeleri vatandaşlara anlattı. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Çerçioğlu, tüm talep ve isteklerin en kısa sürede yerine getireceklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu daha sonra çalışmalarına Söke ilçesinde devam etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Kuşadası Köprülü Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title