Haberler

Özköylü: "Son 3 Sırada Olmayalım Yeter"

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Son 3 sıradaki takımdan biri olmayalım da neresi olursa olsun” dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Son 3 sıradaki takımdan biri olmayalım da neresi olursa olsun" dedi.

Ligde 8 maç sonra kazanan Samsunpor, Sivasspor maçı hazırlıklarını sahasının karla kaplı olması nedeniyle kapalı suni çim sahada yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan çalışma istasyon ve taktik çalışması ile sonlandırıldı. Teknik Direktör Özköylü antrenman sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

SAMSUNSPOR ANTALYA'YA KAMPA GİDİYOR

Takımın Antalya'da kampa gireceğini söyleyen Osman Özköylü, "Hava şartlarından dolayı 2 gündür kapalı sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de Sivasspor hazırlıklarına kapalı halı sahada devam ettik. Buradaki hava şartları ve sahayı temizleyemediğimizden dolayı mecburen bir 3 günlük Antalya seyahatimiz olacak. Orada daha önce Samsun'da oynamayı planladığımız Giresunspor ile hazırlık maç oynayacağız. Yarın gideceğiz. 2 gün antrenman yapıp, 3. gün maçımızı yapıp pazartesi günü Samsun'a döneceğiz. Ondan sonraki hazırlıklarımıza kendi sahamızda devam edeceğiz" diye konuştu.

"KISA SÜREDE ÇOK ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK"

Takım uyumunu çok kısa sürede yakaladıklarının altını çizen Özköylü, "Bu takımın bir galibiyete ihtiyacı var diyorduk. Yeni bir takım oluşturmamızın belli bir dezavantajları vardı. Bunu ancak iyi bir galibiyet ve güzel bir oyunla açabilirdik. Malatya maçı bu anlamda bize çok getirisi olan bir maç oldu. Sahadaki oyun, mücadele, skor ve alınan 3 puan bizi morallendirdi. İleriye daha güvenle ve umutla bakıyoruz. Her geçen günün bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu takımın gelişimi her geçen gün üzerine koyarak düzelecek. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Bu kısa sürede çok önemli bir mesafe kat ettik. Kısa sürede gerçekten bir takım gibi oynayabileceğimizi gösterdik. Birçok takımın çok uzun sürede gösteremediği bazı şeyleri biz çok kısa sürede hallettik. Bunda oyuncuların isteği çok önemliydi. Hala eksiklerimiz var. Geliştirmemiz gereken yerlerimiz var" şeklinde konuştu.

"SON 3 SIRADAKİ TAKIMLARDAN BİRİ OLMAYALIM DA NE OLURSA OLSUN"

Ligi küme düşen takımların arasında bitirmek istemediklerini vurgulayan Özköylü, sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Sadece bir maç kazandık. Bunu unutmamak lazım. Bir anda her şeyi bitirmedik. Hala ligin sondan ikinci takımız. Bizim daha çok galibiyetlere ihtiyacımız var. Böyle oyun, skor ve mücadelelere daha çok ihtiyacımız var. Bunları ileri ki maçlarda yapabileceğimizi gösterdik. Bu bizim adımıza sevindirici. Önümüzdeki zorlu süreçten istediğimiz sonuçları alarak bir an önce alt sıralardan kurtulup yukarılara doğru çıkmak istiyoruz. Makas artık daralıyor. Ligin süresi kısalıyor. Puan kaybetmek gibi kötü durumları yaşamak istemiyoruz. Ben hiçbir zaman Play-off diye bir şey söylemedim. Güngörenspor'un yaptığı çıkış, onları bir anda Play-off potasına getirdi. Ama bunun devamlılığı önemlidir. Bizim öncelikli hedefimiz alt sıralardan kurtulmak. Bu sene ligi, sorunsuz, problemsiz, rahat bir yerde tamamlamak istiyoruz. Bu neresi olabilir? Son 3 sıradaki takımdan biri olmayalım da neresi olursa olsun. Bizim tek düşüncemiz bu."

Samsunspor yarın hava yolu ile Antalya'ya hareket edecek ve Giresunspor ile hazırlık maçı oynayacak.

(Erdi Demür /İHA) - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Özköylü Giresunspor Samsunspor Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title