Haberler

Nurullah Özkılıç, Mahallebaşı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç, ilçeye bağlı Mahallebaşı semtinde esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç, ilçeye bağlı Mahallebaşı semtinde esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Mahallebaşı'nda ikamet eden ve ticaret yapan vatandaşların sorunlarını dinleyen Özkılıç, daha sonra partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın'la birlikte Şükrüpaşa semtinde ev toplantısı gerçekleştirdi.

Özkılıç, seçimlerden önce olduğu gibi, seçimlerden sonra da hem kurumsal, hem de bireysel anlamda ilçe sakinleriyle bir arada olacaklarını belirterek, "Bu ilçeyi ve Erzurum'u yine inşallah halkımızla birlikte el birliğiyle yöneteceğiz" dedi.

NURULLAH ÖZKILIÇ, MAHALLEBAŞI ESNAFINI GEZDİ

MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Mahallebaşı'nda, esnafla bir araya geldi, sıkıntılarını dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

Özkılıç, Mahallebaşı esnafının, "Bizi seçimden seçime hatırlıyorlar" diyerek dert yandığı Nurullah Özkılıç, kendisinin ESKİ Genel Müdürlüğü görevini yürüttüğü dönemlerde bu semte sık-sık geldiğini hatırlatarak, "Bizim haftamızın neredeyse 2-3 günü bu bölgede geçerdi. Hem vatandaşımızla hemhal olur, hem de görevimiz icabı suyla ilgili sorunlarını çözüme kavuştururduk. Bu bölgeye çok hizmetimiz oldu" dedi. Mahallebaşı'nın sonraki dönemlerde yalnızlığa terk edildiğini vurgulayan Özkılıç, "Erzurum'un hemen her bölgesi gibi Mahallebaşı da kendi kaderiyle baş başa bırakıldı. Tabi Mahallebaşı'nda bu durum çok daha ön plana çıktı. Ne yoluyla ilgilenen oldu, ne asfaltıyla ilgilenen oldu. Trafik sorununu çözemediler, 'esnaf ne ister, vatandaş ne ister?' diye bir soran olmadı. Sırtlarını dönmek suretiyle ötekileştirdikleri Mahallebaşı semtimiz, seçim dolayısıyla yeniden akıllarına geldi. Şimdi sorun bunlara, 'semt garajımızı neden kaldırdınız?' diye" şeklinde konuştu.

MAHALLEBAŞI SEMTİMİZ ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA…

MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç, "Bizim hizmet anlayışımızın temelini, bu hizmetlerden öncelikle her kesimin eşit bir biçimde istifade etmesi şeklinde bir anlayış oluşturuyor. Tabi belediye olarak, Mahallebaşı gibi çok daha geri kalmış ve ihmal edilmiş bölgelere yönelik pozitif ayrımcılık uygulamalarımız olacak. Bu bölgeye eski ticari canlılığını yeniden kazandırmak için öncelikli olarak atacağımız adımlar olacak. Bu adımları atabilmemiz için de, yine bu bölgenin insanından alacağımız desteği ihtiyacımız var" diye konuştu.

Nurullah Özkılıç, Mahallebaşı ziyaretinin ardından partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın'la birlikte Şükrüpaşa'da ev toplantılarına katıldı, projelerini anlattı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Aydın Yakutiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title