Haberler

    Mesut Özil: Cristiano Ronaldo Gerçek Bir Deha

    Güncelleme:

    Mesut Özil, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'yu överken, yıldız oyuncuyu savunurken oldukça zorlandıklarını itiraf etti.

    Mesut Özil, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo #39;yu överken, yıldız oyuncuyu savunurken oldukça zorlandıklarını itiraf etti.

    Portekizli oyucunun sıradışı bir yetenek olduğunu vurgulayan Özil, Times of India #39;ya verdiği demeçte, quot;Cristiano Ronaldo, Real Madrid için her şeyini veriyor. İdmanlarda onu dikkatle izlerdim. O gerçek bir deha. Onu durdurabilmek için gerçekten mükemmel olmanız gerekiyor. O maçta da bizim yaptığımız buydu. quot; şeklinde konuştu.

    Tam bir turnuva takımı olduklarından bahseden 25 yaşındaki futbolcu, quot;Almanya, Dünya Kupası #39;nda her zaman iyi oynamıştır. Tarih bunu kanıtlıyor. Finallerde 100 maça ulaşan ilk takım biziz. Portekiz #39;i 4-0 yenerek bu kupaya da harika başladık. Hazır olduğumuzu herkese göstermiş olduk. quot; dedi.

    Eleştirilere cevap vermekten kaçınan yetenekli oyun kurucu, quot;Bu onların görüşü. Hocamız bana güveniyor. Yaptığım işlerden memnun. Sonuçta bu bir takım oyunu. Çok iyi başladık ve bu takımdan başka ne isteyebilirsiniz ki? Herkes üzerine düşeni kusursuz yaptı. Şu an yapmamız gereken, bu oyunu önümüzdeki maçlara da yaymak. quot; ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mesut Özil India Times Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title