Haberler

Özhaseki Öğrencilere Açıklamalarda Bulundu

Güncelleme:

Başkan Mehmet Özhaseki Öğrencilere "Belediyecilik" ile ilgili vurucu açıklamalarda bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisi'ne konuşmacı olarak katılarak, belediyecilik deneyimlerini anlattı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde adeta belediyecilik dersi vardı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın Beylikdüzü'nde düzenlediği Siyaset Akademisi'nin konuğu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki oldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un Küçükçekmece'de 3. Bölge Belediye Başkanları toplantısında bulunduğu için katılamadığı gecede ev sahibi AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Başkan Özhaseki ile yakından ilgilendi. Beylikdüzü Kuğulu Park'ta yenen akşam yemeğinin ardından Belediye Kültür Merkezi'nde, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Celal Babayiğit, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Sert, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay ve Ayhan Başarır'ın katıldığı gecede, siyaset akademisi öğrencileri Başkan Özhaseki'nin belediyecilik konulu dersini dinleme fırsatı yakaladılar.

"Yeni Kayseri Stadı'nın Yapımı İçin Yatırımcı Bulduk"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, konuşması sırasında görevde olduğu 1994 yılından bu yana belediye başkanlığı yaptığını ve 1999 yılında göreve geldiği Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda çok büyük projeleri, büyük paralar harcanmadan gerçekleştirebilmenin başarısını paylaştı. Yeni yapılan Kayseri stadı hakkında bilgiler veren Başkan Özhaseki, eski stad yerini 75 milyon liraya Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden alarak,115 milyon liralık yatırımcı bulduğunu, yeni stadı ve stad çevresindeki spor komplekslerini belediye kasasından bir lira dahi çıkmadan tamamladığını ve devlete kullanıma hazır olarak teslim ettiğini dile getirdi.

Kültür Merkezi'nde Uzun ama Etkili Ders

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde yaklaşık bir buçuk saat boyunca öğrencilere belediyecilik dersi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, program sonunda vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekildi. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Celal Babayiğit Başkan Özhaseki'ye çiçek ve tablo armağan ederken, İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği de plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Mehmet Özhaseki Ak Parti Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title