Haberler

Özhaseki, "Ali Dağı Cumhuriyet Yürüyüşü"Ne Katıldı

Etkinlik kapsamında yürüyüş yapan vatandaşlar- Mehmet Özhaseki ve beraberindekilerin ısınma hareketleri yapmaları- Vatandaşlara aşure dağıtılması- Özhaseki'nin açıklamaları Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Talas ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşüne katıldıKAYSERİ (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Talas Belediyesi tarafından düzenlenen "Ali Dağı Cumhuriyet Yürüyüşü"ne katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Etkinlik kapsamında yürüyüş yapan vatandaşlar- Mehmet Özhaseki ve beraberindekilerin ısınma hareketleri yapmaları- Vatandaşlara aşure dağıtılması- Özhaseki'nin açıklamaları Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Talas ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşüne katıldıKAYSERİ (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Talas Belediyesi tarafından düzenlenen "Ali Dağı Cumhuriyet Yürüyüşü"ne katıldı.Özhaseki, burada yaptığı açıklamada, herkesin Cumhuriyet Bayram'ını tebrik etti. Cumhuriyetin demokrasiyle taçlanmasının son derece önemli olduğunu belirten Özhaseki, şöyle konuştu: "Doğrusu bunu sağlayabilmek bizlerin elinde, hepimizin elinde. İnşallah hakkıyla bunu yerine getirenlerden oluruz. Bakın ne güzel kızlarımızın, çocuklarımızın, evlatlarımızın göğüslerinde ay yıldızlı bayrağımız var. Bu bağımsızlığımızın sembolü rabbim sonuna kadar bu ülkeyi bağımsız hür ve ezanların okunduğu gönderden bayrakların asla inmediği bir ortamda ilanihaye sürdürür diye dua ediyoruz" dedi.Bir taraftan da seçim çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Özhaseki şöyle devam etti: "İnsanlar 7 hazirandan sonra oluşan tabloyu ve gelişmeleri sevmediler. Hükümet kurmamak için elinden geleni yapan sonra insanlara başka türlü, iki yüzlü davrananları da sevmediler. İnşallah 1 Kasım seçimleri de güçlü bir iktidarın çıkmasına vesile olur diye temenni de bulunuyorum" ifadelerini kullandı.Yürüyüşün ardından Talas Belediyesi tarafından hazırlanan aşure, Özhaseki tarafından yürüyüşe katılan vatandaşlara dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özhaseki Ak Parti Talas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title