Haberler

Özhaseki Ağrılılarla Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, önce Ağrılılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin düzenlediği birlik beraberlik gecesine, ardından da Kayabaşı Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, önce Ağrılılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin düzenlediği birlik beraberlik gecesine, ardından da Kayabaşı Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Her iki toplantıda da Kayseri'deki huzur ortamına dikkat çeken Başkan Özhaseki, "Bu şehirde huzuru bozmak isteyenlere izin vermeyeceğiz" dedi.

Ağrılılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin düzenlediği geceye TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, dernek yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede konuşan AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Kocasinan Belediyesi'nin başlattığı Ihlamur Caddesini Anbar'a kadar kanal boyundan uzatacaklarını ifade eden Çelik, "Alt ve üstgeçitleri de planlayacağız. Yeni yol, Kuzey Çevreyolu gibi uzak olmayacak, eski çevreyolu gibi de trafiği yoğun olmayacak. Akıcı ve akılcı yeni bir yol çıkaracağız" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise insanlığa hizmetin sevdalısı olduklarını belirterek, "Kimse diyemezki, bu belediye başkanları ayrıştırdılar. Kimse, bulundukları yere, doğdukları yere, rengine, ırkına, yaşantısına, felsefesine, servetine, şöhretine göre bize davrandılar diyemez. Biz insanlığın tamamına hizmet için sevdalıyız" diye konuştu.

Ağrılılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Bekir Barbaros da Başkan Özhaseki'nin Kayseri'yi marka şehir yaptığını ifade ederek "Kayseri'yi dünya standartlarının üzerine taşıyan ve hizmet konusunda Türkiye'ye örnek şehir haline getiren, vefalı ve hizmete sevdalı Başkan Özhaseki'ye teşekkür ediyorum. Açık bir şekilde ifade etmeliyizki Ağrılılar ve doğulular olarak bugüne kadar bu şehirde kardeşlik hukuku çerçevesinde birlik ve beraberlik içinde yaşadık, bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Bu birlikteliğin sağlanmasında büyük payı olan Başta Mehmet Özhaseki olmak üzere belediye başkanlarına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

"HUZUR ŞEHRİYİZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise şehirdeki huzur ortamı üzerinde durdu. Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros'un "Bizler Doğudan geldik" sözüne değinen Başkan Özhaseki, "Bekir bey, 'Bizler doğudan gelen insanlarız, Ağrı'dan gelen insanlarız' diye söze başladı. Emin olun ki hepimizin dedesi doğudan geldi, batıdan gelen kimse yok. Kimimiz 100 sene önce kimimiz 500 sene önce geldi. Kabileler, Orta Asya'dan göçünce bakıyorsunuz amcaoğlunun biri Kars'ta kalmış, öbürü Erzurum'a, bir başkası Kayseri'ye kadar gelmiş. Baktığınız zaman kökende hepsi akrabalar. Şehrimizde bir huzur var, bir birlik var. Bunu bozmak isteyenler ufak tefek olsa da var; ama onlara fırsat vermeyeceğiz. Bu memlekette huzur bozulmasın, ağzımızın tadı kaçmasın" dedi.

Gecede Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barboros yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Mehmet Özhaseki'ye teşekkür plaketi takdim etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki daha sonra Argıncık-Kayabaşı Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya Başkan Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik de katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Mehmet Özhaseki, Allah rızası için insana hizmet ettiklerini ve başka bir beklentilerinin olmadığını söyledi. Bugüne kadar çok çalıştıklarını ve hiç kimseyi ayırmadıklarını ifade eden Özhaseki, "Allah biliyor yanıma gelen kimseye git demedim. Beni telefonla birisi aramışsa gece yarısı bile olsa geri dönüyorum ve derdini dinliyorum. Biz söz verdiğimiz gibi çok çalıştık. Mazeret üretmeyeceğiz dedik, bahaneler bulmadan hizmet ürettik. Başkanlığımız boyunca beş bin günde 10 bin yakın iş yaptık" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Ak Parti Kayabaşı Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title