Haberler

Abdullah Gül İçin Kayseri'de Devlet Mezarlığı Yapılacak

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Abdullah Gül'ün ölümü halinde Kayseri'ye gömülmek istediğini, bu nedenle devlet mezarlığı hazırlanacağını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ölümü halinde Kayseri'ye gömülmek istediğini, bu nedenle kendisi için şehir mezarlığının girişinde devlet mezarlığı hazırlanacağını söyledi.

"GÜL, KAYSERİ'YE GÖMÜLMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Bu konuyu Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçireceklerini anlatan Başkan Mehmet Özhaseki şunları söyledi: "Onbirinci Cumhurbaşkanımız, Kayseri'ye son gelişlerinde mezarının Kayseri'de olması konusunda bize, Allah gecinden versin vasiyet gibi sözler sarf etti. Sayın Gül, baba ocağı Kayseri'yi çok sevdiğini ve o nedenle mezarının burada olmasını istediğini söyledi. Onun bu sözleri üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi'nden karar alıp, Şehir Mezarlığı'nın girişindeki taziye evinin hemen arkasındaki yeşil alanda devlet mezarlığı oluşturacağız."

"HER SIKINTIMIZDA ONUN KAPISINI ÇALDIK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı döneminde Kayseri'yle çok ilgilendiğini belirten Özhaseki, "Her sıkıntımızda onun kapısını çaldık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Abdullah Gül Kayseri Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

zafer:

sayın cumhurbaşkanımız allahu teala gecinden versin uzun ve sağlıklı ömurler dileriz

23
3
yanıtYanıtla
kayserili esnaf:

ula varya bu AKP ortaya çıktığında bizim hacıya dedim, gel şu partiye bizde katılalım diye, yok dedi çıktı, bal tutan parmağını yaladı, akp li olan mühahit, hacı, hoca, öğretmen, doktor, savcı, hakim, asker polis aldı yürüdü, zenginliğine zenginlik kattı, bizim hacı tık yok, hala aynı dükkan, aynı araba. . . . bu nasıl kayserililik anlamadım gitti, , , bazen kayserili olduğumdan şüphe duyuyorum. . .

12
7
yanıtYanıtla
tanımadınmı benim ben.avni:

herşeyin sonu değil ki bu. acele etme az dinlen.

10
7
yanıtYanıtla
avnininoglu:

adamsın :D

yanıt0
yanıt0
ali:

Sayın Abdullah Gül ün nezaketine, kibarlığına, konuşma üslubunda kelimeleri kırıcı olmadan özenle seçişine hayran olmamak elde değil. Adam gibi Adam sayın Abdullah gül.

7
6
yanıtYanıtla
EKSELANT DEVLET MELEK ASKER....?:

BİZ TAYYİBE KIZARKEN. . . ELİN ADAMI KARIYI ÖLDÜRÜP BOŞADI. . . YERİNE YENİSİNİ ALDI. . . MERCEDES GİBİ AYNI. . . YÜZDE YÜZ DEMİREL VE AVENESİNİN AKRABASIDIR. . . VAY ABDULLAH GÜL VAY. . . ÇABUK YAŞLANDI GARİBİM. . . BAKALIM ÖTEKİ DÜNYADA ALLAH''A NASIL HESAP VERECEK. . . HADİ TAYYİB SINIFTA KALDI, YA ABDULLAH GÜL ?

7
6
yanıtYanıtla
maho:

yııllardır insanları sömürdüler sıra kimde

6
6
yanıtYanıtla
MİLLET İN BAŞKENTİ:

ANKARA YI SEVMEDİN GALİBA , ZATEN ANKARA SİZE UYGUN DEĞİL

5
7
yanıtYanıtla
dost sözü:

özhaseki böyle kara kara düşün bakalım ahirette ne yapacak sın dünyada kurtulmanın yollarını arıyonda sana sormayacaklarmı sanıyon nasıl kurdun kayseri imparatorluğunu gel bakalım her köşe başına nasıl sahip oldun. sanıyormusun bu millet seni sevdiğinden başkan yapıyor eğer sevdiğimiz tayyip bey olmasaydı sen buralarda olamazdın şimdide onun kuyusunu kazmaya çalışıyon millet bilmiyormu sanıyon

4
8
yanıtYanıtla
fakir köylü:

sayın GÜL, siz son cumhurbaşkanı olarak gönüllerimizdeki yerinizi aldınız, sizden sonra ne başbakanlık makamı ne de cumhurbaşkanlık makamı kaldı, sağolsun İmam-Hatipli dünya liderimiz aynı anda hem başbakanlık hem de cumhurbaşkanlığını bir arada yapıyor, mümkün olsa istanbul belediye başkanlığınıda aynı anda götürecek, , , vallla ya

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title