Haberler

Özgürlüğün Renkleri Resim Sergisi Foça'da Açıldı

Güncelleme:

" ÖZGÜRLÜĞÜN RENKLERİ " adlı sergi ile Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde açıldı.

Sergi 20-22 Nisan 2015 tarihleri arasında gezilebilecek.

Tutukluların yapmış olduğu birbirinden güzel süs eşyaları ve tablolardan oluşan sergi büyük beğeni topladı.
Gerçekleştirilen sergiye Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Çakmak , İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Okan Kibar , Foça Belediyesi Basın Danışmanı Hülya Gençkan Başlangıç , Foça Açık Ceza İnfaz Kurum Müdürü Murat Yılmaz , Foça Halk Eğitim Müdürü Kemal Bulut ,Foça Açık Ceza İnfaz Kurum personeli , Kurum Öğretmeni Hacı Ali Korkmaz ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
Kurum Öğretmeni Hacı Ali Korkmaz'ın açılış takdimi ile başladı . Protokolün kurdele kesimi ile vatandaşlar sergiyi gezdi bilgi aldı.

Açılışta bir değerlendirme yapan Foça Halk Foça Açık Ceza İnfaz Kurum Müdürü Murat Yılmaz "Çağdaş infaz sistemi ile ulaşılmak istenen temel amaç, öncelikle genel ve özel önlemeyi sağlamak, bu maksatla hükümlünün yeniden suç işlemesini engelleyici etkenleri güçlendirmek, toplumu suça karşı korumak, hükümlünün; yeniden sosyalleşmesini teşvik etmek, üretken ve kanunlara, nizamlara ve toplumsal kurallara saygılı, sorumluluk taşıyan bir yaşam biçimine uyumunu kolaylaştırmaktır. "dedi.

Müdür Yılmaz ayrıca Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu ile ilgili istatistiksel rakamları verdi.

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda topluma kazandırma projesi kapsamında meslek öğrenen mahkûmların "Fo-Ce" markasıyla ürettiği süt ürünleri, yumurta, sebze ve meyveler beğeni topluyor. Satıldığı marketlerde yok satıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Yılmaz Ali Korkmaz Foça Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title