Haberler

Özgürlüğü İzledi! Deniz Seki Hastane Penceresinde Görüntülendi

Güncelleme:

Kist ameliyatı olan Deniz Seki için geniş güvenlik önlemleri alındı. Demir parmaklıklı odasında istirahat eden şarkıcı, hastane penceresinden bakarken görüntüledi.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz kasım ayında tekrar cezaevine girmişti. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kist ameliyatı olan Deniz Seki için geniş güvenlik önlemleri alındı. Demir parmaklıklı odasında istirahat eden şarkıcı ilk kez pencerede görüntüledi.

KUŞ UÇURTMADILAR

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Aseptik Bölümü'nde dün ameliyata alınan Deniz Seki için, güvenlik tedbirleri en üst seviyede tutuldu. Şarkıcının karşı odasında, bir yarbay, bir üstçavuş üs kurdu. Jandarmalar gün boyu koridorda nöbet tuttu. Deniz Seki, narkozun etkisi geçer geçmez odasının perdesini araladı ve dışarıyı izledi.

"ZOR BİR AMELİYATTI"

Savcılıktan aldığı özel izinle hastaneye ziyarete gelen Serkan Seki, ablasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi: "Ameliyat gerçekleşti, 12 santimlik bir kist alındı. Bu kistin iyi huylu mu kötü huylu mu olduğu patalojik testlerden sonra öğrenilecek. Zor bir ameliyat ama umarım sonucu iyi olur."

KAPIDAN ÇEVİRDİLER

Öğle saatlerinde ablası uyutulduğu için ziyaret izni alamayan Serkan Seki, akşam tekrar hastaneye geldi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Serkan Seki Deniz Seki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (35)

nedim:

o değilde çok seksi bi kandındı. .

32
5
yanıtYanıtla
GAKGOŞ 23Mobil-IOS:

Birakin gebersin ya bütün millet bu uuyuz kadinin peşinde,yok hataymiş,yok üzülmüş. Önce o pislikleri yapmadan önce düşünseydin. Allah bilir kaç Kişiyi yaktin. Seni yakalamasalardi.barlarda, kıyak arabalarla hava atardin.... SENI GİBİLERİN HEPSİ BÖYLE OLSUN INŞALLAH

29
5
yanıtYanıtla
murat66:

Neden kaçakçılara, tecavüzcülere bu kadar sempati duyuluyor anlamış değilim. . .

28
2
yanıtYanıtla
ORHAN:

YAŞASIN. . . . HEYOOOO NE MUTLU BİZE ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DENİZ SEKİYİ GÖRDÜK. . . . . . . . . . . . . LAN BU MALLAR HASTANE ÖNÜNDE NÖBET TUTUYORLAR YA FOTO ÇEKMEK İÇİN ALLAH AKIL VERSİN

28
1
yanıtYanıtla
bruksel:

dogru bir isan olsan orda isin olmazdi

16
8
yanıtYanıtla
BursalıMobil-ANDROID:

birtane sin deniz seni seviyoruz.21ay kaldı dayan

2
20
yanıtYanıtla
Erol Sagbilge Mobil-ANDROID:

Bu ceza az ona kim kaç tane ana yüreği yandı bide deniz Seki yalnız değil deniz sekiye bunu yaptiranlar Nerede mesela klarnetci Hüsnü niye içerde degil

20
0
yanıtYanıtla
hasan:

hiç acımıyorum kimbilir sen kaç ailenin kaç kişiyi zehirleyerek canını yaktınki cezan bu oldu bence daha fazla olmalıydı

14
5
yanıtYanıtla
nurhan:

uyuşturucu kulananda satanda muhebet verilsin

16
3
yanıtYanıtla
tuna:

Çektiren çeker

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title