Haberler

Özgür Özel Salihli Adala Beldesinde Vatandaşlarla Kucaklaştı

Güncelleme:

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel seçim çalışmaları kapsamında Salihli Adala beldesini ziyaret etti.

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel seçim çalışmaları kapsamında Salihli Adala Beldesini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılanan Özel Salihli Adala Beldesinde vatandaşlara hizmet sözü verdi, destek istedi.

CHP'li Özel, 8 Mart Cumartesi günü TBMM Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Güldal Mumcu ile Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 5 ilçeyi gezdi. Özel bu gezilerinden ardından Salihli Adala Beldesine geçerek, Salihli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Uğur Okay ile birlikte vatandaşlara seslendi ve esnafı ziyaret etti. Esnaftan 30 mart için destek sözü isteyen Özel'e ilgi büyüktü.

Özel'e ziyaretinde Salihli Belediye Başkan Adayı Mustafa Uğur Okay, Salihli İlçe Başkanı Mazlum Nurlu, İlçe Kadın kolları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili eşlik etti.

İŞTE HİZMET, İŞTE BAŞKAN

"Özgür Başkan" tezahüratlarla kürsüye gelen Özel yaptığı konuşmasında;

"İlginiz için yürekten teşekkür ediyorum. Bu kalabalığa, bu coşkuya ne desem azdır. İnşallah 30 Mart'ta bu coşkuyu zafer ile taçlandıracağız. Bugün burada Salihli Belediye Başkanımız ile karşınızdayız. Salihli Belediyemiz ülke çapında bugün pek çok ilçemizin, belediyemizin örnek aldığı çalışmaları, çalışkanlığı ile göz dolduruyor. Vatandaş memnuniyet anketlerinde her partiden seçmenin oylaması ile %80'ler 90'lardan fazla bir destek alıyor. Bugüne kadar yaptıkları ile bundan sonra yapacaklarının teminatını ortaya koyan Başkanımız işte burada." diyerek Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ın çalışmalarını övdü.

ADALALILARDAN SÖZ ALMAYA GELDİK

MANİSA'YI DÜNYA TANIYACAK

Özel;

"CHP'nin şu anda 3 ilçe Belediyesi var. Buna 17'de 17 yapmak istiyoruz. Buraya Adalalılardan Büyükşehir için söz almaya geldik. Projelerimiz ile, bugüne kadar yaptıklarımız ile karşınızdayız. İnanıyorum ki, Belediyeyi aldığımızda Manisa yapacaklarımızla bambaşka bir yer, dünyanın konuştuğu bir şehir olacak. Manisa'yı projelerimizle dünyaya tanıtacağız. Projelerimizle ilgili tüm hazırlıklarımız bitti ve önümüzdeki hafta halkımızla bu projelerimizi paylaşacak ve beğeninize sunacağız. Manisa'nın bugüne kadar birikmiş sorunlarına çözüm üreten projelerden, Manisa'yı geleceğe taşıyacak projelere kadar çok sayıda projemiz var. Ama özellikle bu projeler içinde kapanan beldelerimizi ve köylerimizi unutmadık."

KAPANAN KÖYLERİN VE BELDELERİN GÜVENCESİ CHP OLACAK

"Biz büyükşehir yasasına karşı çıkarken beldeler ve köyler kapanmasın diye karşı çıkıyorduk. Bu hükumet ne yazık ki hep darbelerden yakındı. Bu ülke de yapılan bütün askeri darbelerde en büyük acıları biz çektik. Ama AKP bu halka öyle bir darbe yaptı ki bir gecede kimseye sormadan Beldenizi ve köylerini mahalle yaparak, yaşam kalitenizi artırmadan yaşam koşullarını daha pahalı konuma getirdi. Büyükşehir yasası ile kapanan beldelerimizde, buralarda artık bir belediye başkanı olmayacak ama sizlere söz olsun ki bir büyükşehir belediye memuru bu beldelerde eskiden olduğu gibi hizmete devam edecek. Kesinlikle sizleri mağdur etmeyeceğiz." dedi.

Özel Cumartesi günkü Adala ziyaretinin ardından Pazar günü seçim çalışmaları kapsamında Köprübaşı ilçesini ziyaret etti. Köprübaşı programından sonra ise Manisa merkeze gelen Özel, Barbaros ve Kuşlubahçe'de ayrı ayrı miting yaptı, vatandaşlarla buluştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özgür Özel Salihli Adala Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title