Haberler

Özgü Namal Oğluyla Fotoğrafını Instagram'da Paylaştı

Güncelleme:

Hamile kaldıktan sonra uzun yıllar oturduğu Bebek'ten Kilyos'a taşınan ünlü oyuncu Özgü Namal, sancıları başlayınca doktorunu çağırmış ve evde ebe yardımıyla hipnoz yöntemiyle doğum yapmıştı.

NEFES ADINI VERMİŞTİ

3 buçuk kilo ve 52 santim olarak dünyaya gelen bebeğe Nefes adı verildi. Özgü Namal, oğlu Nefes'le birlikte olduğu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Namal, başucundan 'Emzirme Sanatı' adlı kitabını da hiç ayırmıyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Özgü Namal Instagram Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi!
500

Yorumlar (62)

insan oğlu insanMobil-ANDROID:

Bu ülkede bir Ibrahim Tatlises/Derya Tuna, Ferdi Tayfur/Necla Nazır, Orhan Gencebay/Sevim Emre, Fatma Girik/Memduh Ün, Sertab Erener/Demir Demirkan ve daha onlarca sanatçı bu şekilde yaşadı ve çocuk sahibi oldu...Fatura hiçbir şeyi gizlemeyip dürüst olduğu için bu kıza mi kesiliyor? Bir suursuzluk almış başını gidiyor...Kesin artık saçmalamayi...kendi pisliginizden başkalarına çamur atarak arinamazsiniz...

22
38
yanıtYanıtla
İzmirli Filiz:

SAMSUNLU ya yazıyorum: SANANE!!!!! Babası kimse kim. . . Seni ne ilgilendiriyor? Sana faydası ya da zararı olan husus nedir ? Bekar bir anne olmak Özgü Namal''ın tercihi. Belki çocuğunu doğurduğı kişi evlenmek istemiyor ve buna rağmen Özgü Namal çocuğu doğurarak ulvi bir şey gerçekleştirdi. Sırf adam istemiyor diye doğmamış çucuğunun canını mı alacaktı ? Çocuğu doğurma konusunda Özgü Namal''ın da tercihi önemli tabii ki. Tebrik ederim Özgü Hanım. Çok mertçe ve cesur bir davranış Sizinkisi. Kedi de erişemediği ciğere mundar der zaten. Evlenmek istemiyoruz diye çocuk doğurmayacak mıyız ? Aferin vallahi. Keşke tüm bayanlar aynı cesur tavrı sergileyebilse. Allah NEFES e çok uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah. NEFES alırken mutlu ve huzurlu olsun her daim. Bahtı açık olsun!

17
32
yanıtYanıtla
Bir Kız Annesi:

Samsunlu arkadaşıma katılıyorum. Toplumun ahlakını bu gibi insanlar bozuyor. Kızlarımıza evlilik dışı çocuk yapabilirsiniz bu gayet normal bir olay vurgusu vurgulanıyor. Nerde inançlarımız ve nerde kültürümüz . . . . . . Bir kız annesi olarak kusura bakmayın duyarsız kalamayacağım. . . .

26
10
yanıtYanıtla
kahrolsun batı özentiliği...:

çok normalmiş gibi bir de insanlara servis ediliyor ya. . sanki eve kedi ya da köpek almış gibi bir rahatlık var. . ulan çocuk evlilik dışı dünyaya gelmiş kalkıp ekranlardan insanlar da özensin diye mi paylaşıyorsunuz anlamadım ki vay arkadaş. . . yazık vallahi. . .

32
2
yanıtYanıtla
SİNEM @@mobilWeb@haberler.com:

Bunun yüzünü görmek zorundamıyız cocuk büyüdügü zaman babasını soracak kadın burası türkiye italya rusya degil onları örnek almayın

21
11
yanıtYanıtla
EmreMobil-ANDROID:

Ben bir babayım. Ve oğlum bana öyle çok değer veriyor ki, o nu babasız bırakmamak için herşeyi yaparım. Peki bu çocuğu niçin böyle bir değerden mahrum ve eksik bırakıyorsunuz. O sizin oyuncağız değil, istediğiniz gibi oynamamalısınız. Bir baba şefkatinden hangi hakla onu mahrum bırakabilirsiniz. Bu hakkı nasıl kendiniz de buluyorsunuz.

28
0
yanıtYanıtla
insanMobil-ANDROID:

Bu nefret dolu mesajlarınızı kınıyorum.En tepeden en alta herkesin resmi nikahsiz birlikteliği ve bu birlikteliklerden doğan çocukları normal bu ülkede, ama Ozgu'nun oğlu topluma yanlış örnek öyle mi? Yok böyle iğrenç bir zihniyet! ! Iftiraci zihniyet , resmi nikah yoksa acaba dini nikahlari olamaz mı?Bunu bir kez olsun düşündünüz mu?12 yaşında 13 yaşında kız çocuklarını ver yetmislik dedelere, adina cocuk gelin de,sonra da tanıdığım en hanımefendi en kültürlü sanatçılardan birine ahlaksız de !Daha bunun gibi yüzlerce sapıklık doğal bu memlekette, bu mu yanlış? Ahlaksız da sensin , nefret soylemlerinle gençliği zehirleyen kötü örnek olan da sensin!!! Kurban ol sen Özgü'ye hele de Nefes' e bin kez kurban ol!!!Allah'ın belalari tez vakitte bu ülke sizin gibi iki yüzlü zihniyetten arinsin inşallah!!!

10
17
yanıtYanıtla
kıroğluMobil-ANDROID:

evlilik disi cocuklara yazik.Allah akil fikir versin

20
5
yanıtYanıtla
KAPTAN MARKOSMobil-ANDROID:

bunun ne dinimizde ne de kulturumuzde yeri yoktur. Allah ıslah etsin hepimizi

17
8
yanıtYanıtla
MELISA58:

O kadar üzgünüm ki gerçekten Özgü Namaldan hiç beklemezdim kadin evlenmedi hamile kaldi git yaa

17
7
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title