Haberler

Özgecan ve Eşini Öldüren Ağabey: Kardeşime Hakaret Ettiği İçin Vurdum

Güncelleme:

Adana'da barıştırmak için çağırdığı kardeşi ile eşini öldüren ağabey, "Kardeşime hakaret ettiği için vurdum" dedi. Abla ise "Seni kurtaramadım, beni de öldürseydin" diye ağıt yaktı.

Adana'da barıştırmak için bir araya getirdiği kardeşi 25 yaşındaki Özgecan Arslan ve onun eşi 27 yaşındaki Bekir Arslan'ı tabancayla vurarak öldüren 34 yaşındaki Doğukan Hüküm'ün, polisteki sorgusunda çifte cinayeti eniştesinin kardeşine hakaret etmesi sonucu işlediğini söylediği öğrenildi.

Bekir Arslan'ın cenazesi Antalya'ya gönderilirken, Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen üniversiteli Özgecan Aslan ile isim benzerliğiyle dikkat çeken Özgecan Arslan'ın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp morgundan teslim alındı. Kız kardeşinin tabutunun konulduğu cenaze aracının ardından koşan ablası Özlem Hüküm, sinir krizi geçirdi.


CİNAYETTEN 1 AY ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ!

Antalya'da yaşayan Özgecan Arslan, eşi Bekir Arslan ile 2 ay önce bilinmeyen bir nedenle tartışınca, yanına 1.5 yaşındaki kızı Merve'yi de alıp Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde oturan ablası Özlem Hüküm'ün yanına geldi. 2003 yılında işlediği cinayetten cezaevinde olan ağabey Doğukan Hüküm de 1 ay önce tahliye oldu. Kız kardeşi ile eniştesinin ayrıldığını öğrenen Doğukan Hüküm, ikisini bir araya getirip barıştırmak için eniştesi Bekir Arslan'ı Adana'ya çağırdı.


KONUŞURKEN TARTIŞMA ÇIKTI, KARDEŞİ VE KOCASINA KURŞUN YAĞDIRDI

Antalya'da çalışan Bekir Arslan, dün akşam saatlerinde uçakla Adana'ya gelerek Özlem Hüküm'ün evine gitti. Burada Özgecan Arslan, Bekir Arslan, Doğukan Hüküm ve Özlem Hüküm konuşurken, tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenip, yanında taşıdığı tabancasını çeken Doğukan Hüküm, kardeşi Özgecan ve Bekir Arslan'a kurşun yağdırdı. Çift olay yerinde yaşamlarını yitirirken, kaçan Doğukan Hüküm, bir süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cinayetlerin işlendiği sırada Özgecan Arslan'ın kızı Merve ve ablası Özlem Hüküm'ün 10 yaşındaki oğlunun da evde olduğu öğrenildi.



Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülen cenazeler, bugün yakınları tarafından teslim alındı. Bekir Arslan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Antalya'ya götürüldü.

ABLASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde katledilen Özgecan Aslan'a isim benzerliği ile dikkat çeken Özgecan Arslan'ın cenazesi de yakınları tarafından teslim alındı. Cenazenin alınması sırasında adli tıp bekleme salonundaki Özgecan Arslan'ın kız kardeşi Özlem Hüküm, pencereye gelerek burada feryat etti. Hüküm'ü yakınları zor sakinleştirdi.

Özlem Hüküm'ün"Ablam seni kurtaramadım, beni öldürseydin, vay Özgecan vay" diye feryat etmesi yürekleri dağladı. Özlem Hüküm, morgdan çıkan cenaze aracının arkasından da bir süre ağıt yakarak gidip ölmek istediğini söyledi. Cenaze toprağa verilmek üzere Akkapı Mezarlığı'na götürüldü.


Özgecan Arslan'ın cenazesi Akkapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"KARDEŞİME HAKARET ETTİ"

Gözaltındaki katil zanlısı Doğukan Hüküm'ün ilk sorgusunda kardeşi ile eniştesini barıştırmak için bir araya getirdiğini, sorunların konuşulduğu sırada eniştesinin kardeşine hakaret ettiğini, bu yüzden sinirlerine hakim olamayarak onları vurduğunu söylediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Mersin 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

Ayşegül:

ŞİMDİ ÇOK MU İYİ OLDU, KARDEŞİNİ BÖYLEMİ KORUDUN, KÜÇÜCÜK BİR ÇOCUĞU YETİM BIRAKTIN, HEM SANA NE KARI KOCANIN ARASINA ŞEYTAN BİLE GİRMEZ DERLER.

22
2
yanıtYanıtla
Havva arslan:

Doğru soyledın bacım benim yıgenimdi olan aslan gibiydi kalleş arkadan sıktı gitti benim gardasım

yanıt0
yanıt0
Çözüm:

Adanayı verip kurtulalım.

11
5
yanıtYanıtla
Rize:

Barisin, barismiyorsaniz ölun demis resmen pislik. .

12
2
yanıtYanıtla
demek ki:

buda ne demek oluyor hapisaneler otel gibi cıkan bir suç daha işleyip geri dönüyor şimdi bu iki kişinin sucu ilk cinayetinde idam etmeyenlerindir bence

2
1
yanıtYanıtla
cosmos:

tiplere bak poşe çingene

0
0
yanıtYanıtla
Havva arslan:

Evet onlar dedınız gibi ama benim aslan yıgenım pişi pisine gitti şimdi evladı arkasında tek kaldı hiç bişeyden habersiz bunlara keşke hiç bulasmasaydı sivasın mert yiğidi kalbimdesın gardasım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title