Haberler

Özgecan'ın Öldürülmesi - Müftülerden Taziye Ziyareti

Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi- Mersin Müftüsü Ali Melek ile çevre illerden gelen 10 müftü, Özgecan Aslan'ın ailesini ziyaret etti- Müftü Melek: "İnşallah, Özgecan kardeşimiz için tüm Türkiye'de okunan dualar, hatimler sadece bugünle sınırlı kalmayacak, yıl içerisinde de her zaman dualarımız, toplumsal bilinci oluşturmaya yönelik konuşmalarımız ve etkinliklerimiz devam edecek" Mersin Müftüsü Ali Melek ile çevre illerden gelen 10 müftü ve eşleri, Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi- Mersin Müftüsü Ali Melek ile çevre illerden gelen 10 müftü, Özgecan Aslan'ın ailesini ziyaret etti- Müftü Melek: "İnşallah, Özgecan kardeşimiz için tüm Türkiye'de okunan dualar, hatimler sadece bugünle sınırlı kalmayacak, yıl içerisinde de her zaman dualarımız, toplumsal bilinci oluşturmaya yönelik konuşmalarımız ve etkinliklerimiz devam edecek" Mersin Müftüsü Ali Melek ile çevre illerden gelen 10 müftü ve eşleri, Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette, müftü ve eşleri, anne Songül Aslan ve baba Mehmet Aslan'a başsağlığı diledi, okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından dua edildi.Melek, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, yaşanan acının sadece aileyi ya da Mersin'i değil, Türkiye'yi derinden etkilediğini söyledi.Özgecan Aslan'a yapılan saldırının acısının her yerde en derin duygularla hissedildiğini ifade eden Melek, şöyle konuştu: "Bölgemizdeki il müftüsü arkadaşlarımız, illerindeki o acıyı belirtmek ve aileye sabırda bulunmak, üzüntüyü paylaşmak adına temsilen burada bulundular. Bu bir bilinç meselesi. Toplumsal bilince ulaşılması gerekiyor. Yüce dinimiz, aslında masum bir insanın katledilmesini, bütün insanlığın katledilmesiyle eş değer kabul ediyor. İnşallah, Özgecan kardeşimiz için tüm Türkiye'de okunan dualar, hatimler sadece bugünle sınırlı kalmayacak, yıl içerisinde de her zaman dualarımız, toplumsal bilinci oluşturmaya yönelik konuşmalarımız ve etkinliklerimiz devam edecek." -Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi-Mersin Müftüsü Ali Melek

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Aslan Türkiye Mersin Müftü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title