Haberler

Özgecan'ın Katilini Öldüren Kişi Silahı Tuvalette Bulmuş

Güncelleme:

Özgecan Aslan'ın katilini cezaevinde öldüren hükümlü belli oldu. Hükümlünün tabancayı tuvalette bulduğunu söylediği ve saldırı sonrası infaz koruma memurunu rehin aldığı öğrenildi.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katilini cezaevinde öldüren hükümlünün adı ortaya çıkarken, ifadesinde tabancayı tuvalette bulduğunu söylediği öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞ, İKİ MÜFETTİŞ GÖNDERİLMİŞTİ

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı öldürdüğü için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Ahmet Suphi Altındöken ile oğluna yardım ettiği için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Necmettin Altındöken Kürkçüler Cezaevi'nde vurulmuş, oğul Altındöken kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Adana Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış, Adalet Bakanlığı da Adana'ya iki müfettiş göndermişti.

SİLAHI TUVALETTE BULDU, İNFAZ KORUMA MEMURUNU REHİN ALDI

Bu arada, baba ve oğlu vuran kişinin A.G. isimli hükümlü olduğu, ifadesinde tabancayı tuvaletten aldığını söylediği öğrenildi. Ayrıca baba ve oğlu koğuşta vurduğu, silah sesleri üzerine koğuşa gelen infaz koruma memurunu da rehin aldığı ortaya çıktı. Cezaevinde 8 saattir hükümlünün sorgusu ve bağlantılarını aydınlatmak için soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Kürkçüler Güncel Haberler

500

Yorumlar (94)

ak-bak-kak:

Ensar vakfı soruşturması derinlemesine incelensin ini cini dibi çıksın.

28
43
yanıtYanıtla
SONUNDA:

Bu nasıl ağırlaştırılmış müebbet hapis. Babası istedi diye oğlu ile aynı koğuşta hemde normal koğuşta kalıyorlar. Devlet bunlara gül gibi bakıyormuş. Bir iki yıl sonra da serbest bırakırlardı. İyi olmuş.

33
5
yanıtYanıtla
doğu batı vatandır,candır:

Vatan haini satılmış kalleşlerede böyle yapılması lazım

28
8
yanıtYanıtla
celal:

ne özgecanmış yavv gündeme bak öldü öldü herkez üzüldü ama bu nedire ya asker ölür vatan için ses yok çoçuk ölür ses yok kadınlar ölür ses yok bir özge tutturdular milletin eline yavv bırakın bu işleri. . .

9
25
yanıtYanıtla
ığdırlı ovası azeri yuvası:

Darısı APO canisine inşallah. . . . . . . . . . .

27
7
yanıtYanıtla
cevat:

Cezaevi tuvaletinde silah bulunuyor, gardiyan rehin alınıyor. . Hükümlü mahkum öldürülüyor. . REZALET, KEPAZELİK, UTANÇ VERİCİ BİR DURUM. . . ?????

13
21
yanıtYanıtla
türkiye:

ELLERİN DERT GÖRMESİN

31
1
yanıtYanıtla
35 1/2 karşıyakalı:

Böyle bir şey olmasını bekliyorduk zaten layığını bulmuş.

26
1
yanıtYanıtla
büşra:

insallah bu adama ceza vermezler ellerine saglık

24
2
yanıtYanıtla
dede:

Bu olaya sevinen akılsızlar şunu bilmiyorlar ki eğer ki suçsuz yere öldürüldüyse o yaptığı pisliğin günahından belkide kurtulmuştur

3
21
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title