Haberler

Özgecan'ın Katil Zanlısının Amcası: Soyadımızı Değiştireceğiz

Güncelleme:

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken'in amcası Behzat Altındöken, soyadını değiştirmek istediğini belirterek "Bu soyadını taşımaktan utanıyoruz" dedi.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülen Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken'in amcası Behzat Altındöken soyadlarını değiştirmeyi düşündüklerini söyledi.

Behzat Altındöken, yeğeninin Özgecan Aslan'ın öldürülmesi olayına karışmasıyla ilgili işlettiği kuyumcu dükkanında gazetecilere açıklamada bulundu. Konuşacak bir şey bulamadığını ve üzgün olduklarını ifade eden Behzat Altındöken, sanık Ahmet Suphi Altındöken'in böyle bir olayı gerçekleştirebilecek bir kişiliğe sahip olduğunu belirtti.

"ANNESİNİ HER GÜN DÖVÜYORDU"

Yeğeninin ailesine de şiddet uyguladığını savunan Behzat Altındöken şunları kaydetti:
"Babasını iki defa bıçaklamıştı, annesini her gün dövüyordu. Trafik kazası geçirmişti, o günden sonra çocuk hayır görmedi. Böylelerinin toplu taşıma gibi toplumsal yerlerde görev yapmalarını yasaklamaları lazım. Her şoförü muayeneden geçirmeleri lazım, yüzünde kocaman yara izi var beyni parçalanmış bir çocuk. Askerlik yapmamış, bunu nasıl koskoca toplu taşıma aracına şoför yapıyorlar. Bunların müdürlerinin de suçu var. Üzgünüm gerçekten."

"BU SOYADI TAŞIMAKTAN UTANIYORUZ"

Behzat A, bir gazetecinin "Soyadınızı değiştirmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusuna şöyle yanıt verdi: "Zaten biz onlarla görüşmüyorduk. Bu soyadını taşımaktan utanıyoruz. Bizim kızımızın da başkasının kızının da başına gelse aynı şey. Zor bir durum, utanıyoruz. 70-80 yıllık bir soyad... Yazık, sülalede bir tane kötü insan yok. Soyadımı değiştirmeyi düşünüyorum ama değiştirince ne olacak. Endişe ediyoruz, kötü bir leke ama her aileden bir pislik çıkabilir ama biri çıkınca herkesin başı yanamaz. Allah kimsenin başına vermesin, biz onlardan daha fazla üzülüyoruz. Biz, hem onlara hem kendimize üzülüyoruz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Tarsus Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500

Yorumlar (81)

serap daglimobilWeb@haberler.com:

Ne yalakasi var soyadla....o zaman erdogan soyadli bir suru insan var bu ulkede...onlar hirsiz ahlaksiz diye butun soy isimlerini mi degistirsinler

17
17
yanıtYanıtla
gerçekçi:

namusuyla çalışan dolmuş şöförlerine üzülüyorum allah yardımcıları olsun

32
0
yanıtYanıtla
GM:

BİR TANE ŞEREFSİZ ONCA İNSANI ZOR DURUMA SOKUYOR YAZIK GÜNAH AMCASI NE YAPSIN BU ŞEREFSİZ KATİL YÜZÜNDEN ADAMLARIN DÜŞTÜĞÜ DURUMDA ZOR ÇOK KARIŞIK BİR DURUM

28
2
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

AKP SAHİP ÇIKAR SUPHİYE KORKMAYIN !!

15
14
yanıtYanıtla
KamaMobil-IOS:

Geberesice it??

29
0
yanıtYanıtla
YAREN:

Helal sana amcam. . .

23
3
yanıtYanıtla
MuhammedMobil-ANDROID:

isra-417/33- Haklı bir sebep olmadıkça, Allah'ın, öldürülmesini haram kıldığı cana kıymayın. Kim haksız yere öldürülürse, biz onun velisine yetki vermişizdir. Ancak o da öldürmede meşru ölçüleri aşmasın.

25
0
yanıtYanıtla
kardelen:

şimdi mi aklına geldi yiğeninin dengesiz olduğu aptal

14
10
yanıtYanıtla
Ali:

Allah Özgecan kardeşimize Rahmet eylesin Ailesine sabır versin İnşallah. Bir iş yaparken Hayatta Daima 2 kere düşünürüm 1. iş yaparsam bana ne olur 2. ise aileme ne olur

22
1
yanıtYanıtla
SELİM:

Özgecan''a allah rahmet eylesin kederli ailesine allah sabır versindiğer pisliğinde allah belasını versin

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title