Haberler

Özgecan'ın Adı Mezitli'de de Yaşayacak

Mezitli Belediyesi Meclisi, Tarsus’da hunharca öldürülen Özgecan Aslan’ın isminin Mezitli Belediyesi Spor Salonuna ve Kadın Üretici Pazarına verilmesini oy birliğiyle kabul etti.

Mezitli Belediyesi Meclisi, Tarsus'da hunharca öldürülen Özgecan Aslan'ın isminin Mezitli Belediyesi Spor Salonuna ve Kadın Üretici Pazarına verilmesini oy birliğiyle kabul etti.

Mezitli Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 1. birleşimi, Belediye Başkanı Neşet Tarhan başkanlığında yapıldı. Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Davultepe Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesinde bulunan Kapalı Spor Salonuna Özgecan Aslan isminin verilmesi ile ilgili teklif oy birliğiyle kabul edildi. Yine Plan-Bütçe, İmar-Bayındırlık, Çevre-Sağlık, Eğitim-Kültür-Sanat, Gençlik-Spor, Kadın Erkek Eşitliği ile Tarım-Hayvancılık Komisyonları raporu doğrultusunda, Merkez Mahallesi, Fındıkpınarı Caddesi üzerine Kadın Üretici Pazarının kurulması, kurulacak Pazara 'Özgecan Kadın Üretici Pazarı' isminin verilmesi ile ilgili teklif oy birliği ile kabul edildi Mezitli Belediyesi Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonunda boşalan üyeliğe kalan süreyi tamamlamak üzere meclis üyeleri arasından Ünal Kara'nın seçilmesine oy birliği ile karar verildi. Mezitli Belediyesi'ne ait bir adet kamyonun Adıyaman ili Yaylakonak Belediyesine hibe edilmesi ile ilgili teklifin görüşülerek, idare tarafından ihtiyaç duyulmayan 33 AF 121 plakalı, 1999 model Fatih marka kamyonun Adıyaman ili Yaylakonak Belediyesine hibe edilmesine oy birliğiyle karar verildi. Mezitli Belediyesi Disiplin Amirleri Yönetmeliği ile ilgili teklifi, plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda Mezitli Belediyesi 2015 mali yılı vergi, harç ve ücret tarifesinin diğer ücretler başlığı altındaki 27, 28 ve 29'uncu maddelerindeki Belediye sanat evlerinde, spor okullarında ve eğitim havuzlarında verilen kurs ücretlerinde, ailenin birinci çocuğundan sonraki çocukları için yüzde 50 oranda indirim yapılması, ayrıca, Mezitli Kart sahibi olan kursiyerlere Mezitli Kart indirimi uygulanması ile ilgili teklif oy birliği ile kabul edildi. Mezitli Belediyesine ait Mutlu Mezitli Tarım Turizm Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne şirket müdürü atanabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklif de oy birliği ile kabul edildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Davultepe Mezitli Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title