Haberler

Özge Ulusoy Moda Sırlarını Forum Gaziantep'te Paylaştı

Güncelleme:

Ünlü manken ve televizyon yıldızı Özge Ulusoy, Forum Gaziantep'te düzenlenen etkinlikte konuklara en son trendlerden şık giyinmek için basit ipuçlarına kadar modayla ilgili birçok bilgi verdi.

Gaziantep'in yeni alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, 10 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirdiği bir etkinlikle ünlü manken ve televizyon yıldızı Özge Ulusoy'u ağırladı.

Etkinlik kapsamında ziyaretçilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Ulusoy, en son trendlerden farklı kombinasyonlara kadar modaya ait birçok bilgiyi sevenleriyle paylaştı. Özellikle kadın konukların sezonun moda renkleri ve kıyafet seçenekleri konusunda yoğun sorularıyla karşılaşan güzel manken, ayrıca şık giyinmek için basit ipuçları da verdi.

Ulusoy, "Bence Türk kadını güzel giyinmeyi biliyor. Ama en sık yapılan hata, vücuda göre giyinmemek. Bir kadın vücuduna oturan hangi kıyafeti giyerse giysin iyi görünür. Bir de insanın tarzını sindirmiş olması önemli. Her kadının kendi içinde kendini şık hissettiği kıyafeti bulması lazım" diye konuştu.

Özge Ulusoy hayranlarının ve moda düşkünlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, katılımcılar Ulusoy'la tanışmanın heyecanını bol bol selfie fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özge Ulusoy Gaziantep Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title