Haberler

Özge Ulusoy: Güzel Kadın Mutluluğa En Yakın Kadın

SAMSUN'a gelen manken Özge Ulusoy, "Güzel kadın mutlu kadın mıdır?

SAMSUN'a gelen manken Özge Ulusoy, "Güzel kadın mutlu kadın mıdır?" sorusuna "Her zaman değil bence. Çok da dış görünüşle alakası yok ama güzel kadın mutluluğa en yakın kadın diyebiliriz" diyerek yanıt verdi.

Manken Özge Ulusoy, bir televizyon programı için Samsun'a geldi. Program kapsamında başvuran kadınlara estetik operasyonları yapacak olan Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi. Ulusoy, yaş almanın güzel taraflarının da olduğunu, kadınların güzel yaş almak istediklerini söyledi. Ulusoy, bir gazetecinin, "Güzel kadın mutlu kadın mıdır?" sorusu üzerine "Her zaman değil bence. Çok da dış görünüşle alakası yok ama "Güzel kadın mutluluğa en yakın kadın' diyebiliriz. Sosyal hayatında da mutluysa, tabi her şey güzelliğe bağlı değil. Allah'ın yarattığı herkes güzel bunu her zaman söylüyoruz biz" diyerek yanıt verdi.

Doç. Dr. Hayati Akbaş ise insanların yüz ve bedenlerinde olan fiziksel kusurların o kişilerin özgüvenlerini olumsuz etkilediğini anlatırken, şöyle konuştu:

"O insanlar günlük yaşamlarında kendilerini ifade etmekte güçlük çekerler. O özgüven eksikliği çok önemlidir. Estetik cerrahinin yaptığı şeyde bu özgüven eksikliğini restore etmektir. Biz sadece o insanlardın burnunu, yüzünü, dudaklarını, göğüslerini değiştirmiyoruz aynı anda özgüven eksikliğini restore ediyoruz. Özgüvenlerini yeniden kazanmalarını sağlıyoruz. Bu onları günlük hayatta daha mutlu ve başarılı olmalarını sağlıyor. Bazı kadınlar var sırf fiziksel kusurları nedeniyle evlenme sıkıntısı yaşayan hatta boşanma durumunda olan hatta günlük hayatlarında sosyal ilişkilerinde bu nedenle başarısızlık yaşayan kadınlarımız. İste bu estetik cerrahi müdahale tekrar sosyal, evlilik, iş yaşantılarında daha avantajlı konuma gelmelerini sağlıyor."

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hayati Akbaş Özge Ulusoy Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title