Haberler

Özge Ulusoy: Ben Hacı'yla Evlenemem!

Güncelleme:

Sevgilisi Hacı Sabancı'dan evlilik teklifi aldığı konuşulan ünlü manken "Ben evlilik isteyen biri değilim. Şu an Hacı'yla da evlenemem. İstediğim tek şey kariyer!" dedi.

Podyumların gözde mankeni Özge Ulusoy, önceki gün katıldığı bir organizasyonda ilginç açıklamalar yaptı. Daha önce televizyoncu Ferruh Taşdemir ile yaptığı ve 24 saat sonra boşanma kararı aldığı evlilikle olay yaratan Ulusoy, katıldığı gelinlik defilesinde gazetecilerle sohbet etti.

"ASLA BASKI YAPMADIM''

Cemile Sultan Korusu'ndaki tanıtımda podyuma çıkan Ulusoy, " Hacı Sabancı'dan evlilik teklifi aldınız mı?" sorusu karşısında herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı.

"Ben evlenmek isteyen biri değilim" diye söze başlayan güzel manken şunları söyledi: "Haberlerde hep benim Hacı'ya evlenelim baskısı yaptığım yazılıyor. Öyle bir şey yok. Ben evlilik isteyen biri değilim. Benim için öncelikle mesleğim geliyor. En büyük mutluluğum kariyerimde istediğim noktaya gelmek. Şu an Hacı'yla da evlenemem. Evlenip çocuk yaparsam bu hayallerim yarım kalır." dedi.

"EVLİLİK TEKLİFİ ALMADIM"

Sabancı Ailesi'nin Özge Ulusoy'u gelin olarak istemediği iddialarından bunalan manken, Hacı Bey'den bir evlilik teklifi almadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ferruh Taşdemir Hacı Sabancı Özge Ulusoy Magazin Haberler

500

Yorumlar (51)

meksikalı:

kariyermiş. . . . . duyanda mankenlikte doktora yapacak sanır :)

46
1
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

KUSURA BAKMA KIZIM. . NEYSE ALLAH''TAN İŞİN DOĞRUSUNU AÇIK ETMİŞSİN. . . ADI HACI, SOYADI BİLMEMNERELİOĞLU OLSA İDİ SENDEN 6-7 YAŞ KÜÇÜK BU PATATES TİPLİ ÇOCUKLA DEĞİL ÇIKMAYI, ARKANI DÖNÜP BAKMAZDIN BİLE. . YAVRUM PARA. . YAVRUM SOSYETE MERAKI. . YAVRUM ÇALIM. . . BUNU ANADOLU KIZI YAPSA ''UTANMAZ KARI, OĞLANIN PARALARINI YİYOR''DENİRDİ. MESELE TAMAMEN DUYGUSAL. .

35
0
yanıtYanıtla
BUNLARI HABER YAPMAYIN:

Bunlarin yasantilari normal degil, , , hele hele türk kültürü hic degil, , bunlari toplumun önüne cikaranlar büyük vebal tasimaktadirlar, , türkj halkina karsi suc islemektedirler. . bu böyle biline, , , , ,

20
9
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

PARA KARŞILIĞI ERKEKLERİ MUTLU EDEN KADINLARA NEDENİRDİ ?

22
4
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

bu hacıda kaporta boyacı çırağı tipi var hiç zengin adam tipi yok parası olmasa bu kadın bu adama göz ucu ile bakmaz ah para gözün kör olsun

21
1
yanıtYanıtla
ayak yapma:

yaw adamın üniversitesi de var holdingi de var. . . kariyer için başka ne lazım ? yeme milleti

21
1
yanıtYanıtla
N.F.KmobilWeb@haberler.com:

Arsızlığa cesaret zinaya aşk dediler.. Bir neslin ahlakını işte böyle yediler....

21
0
yanıtYanıtla
esra:

istemem yan cebime koy diyor türkiyenin en zengin adamının oglu sana evlenme teklif edecek elini sıcak sudan soguk suya sokmuyacan sende o evlenme teklifini kabul etmiyecen tabi tabi bende öyle diyordum evlenme teklifi etsin diye ölüyon bitiyonda eline geçmiyor üstelik daha önce evlenmiştinde yeme bizi özge yeme

13
6
yanıtYanıtla
zahid alwaniMobil-ANDROID:

hacı hacı zinaya devaaaaaaam ..yazıklar olsun hacı pisliklerle oğraşıyorsun

19
0
yanıtYanıtla
kalMobil-ANDROID:

biz kariyer goremiyoruz hangi kariyer

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title