Haberler

    Özge Genlik ile Öz'e Doğum

    Özge Genlik ile ÖZ'e DOĞUM workshop'u, 1-2 Nisan'da Vesta 77 Psikolojik Dönüşüm ve Yaşam Akademisinde.

    Özge Genlik ile ÖZ'e DOĞUM  workshop'u,  1-2 Nisan'da Vesta 77 Psikolojik Dönüşüm ve Yaşam Akademisinde…

    Şimdi kendi kendini Dünyaya getirme zamanıdır. Hazır mısın? ve en önemlisi cesaretin var mı?

    Dünya gezegeni bir buhran, bilinç buhranı süreci deneyimliyor.

    Nihai yaşam amacını hatırlamaksızın akıntıya doğru sürüklenen insanoğlu derin acı deneyimleri yaşantılamakta.

    Bu derin acı deneyimleri; fizyolojik ya da psikolojik boyutta çeşitli rahatsızlıklar ile kendisini ifade ediyor.  Halbuki problem/sorun/hastalık olarak gördüğümüz ve nitelendirdiğimiz herşey sadece bizi bize hatırlatmak için sunulan armağanlardır.

    Öz ihtiyacımız ise: kendimizin bir "insan varlığı" olduğunu hatırlamak ve iyileşmek .

    Şu ana değin birçok insan senin kim olduğuna dair birçok inanç kalıbı sundu, peki sen gerçekte kimsin? Seni sen yapan en biricik özelliğin nedir? Öğrenmek ister misin? O halde şu an ÖZ"e Doğum Zamanıdır…

    ÖZ'e Doğum Nedir?

    Her eylem gibi doğum da öncelikle zihinde oluşur ancak zihinden daha da önemli bir boyut vardır o da: kalp boyutu diğer bir deyim ile benliğimizin merkezi.

    Bu bağlamda asıl olarak fiziksel doğumumuzu gerçekleştirdiğimiz an itibari ile  kendimizi bilmek, kendimizi keşfetmek en önemlisi gerçekte kim olduğumuzu hatırlamak adına harikulade bir dönüşüm sürecinde ÖZ"e doğuma doğru yol alırız.

    Bu dönüşüm süreci; kalbe doğru yol almaktır.

    Kendi öz doğumumuzu gerçekleştirdiğimiz an dönüşümümüzü gerçekleştirir, "ben kimim?" sorusunun nihai yanıtını idrak eder, gerçekte kim olduğumuzu hatırlarız.

    01.04.2017 GÜZEL ve ÇİRKİN

    11.00-12.30:

    Niyet

    *Yaşam Ağacımız ile Tanışma

    *Bedenin Bilge Sesi ile Buluşma

    *Fiziksel ve Enerji Bedenlerini Hatırlama

    *Psikolojik ve Fizyolojik Bozuklukların Bizlere Verdiği Mesajları Dinlemeyi Seçme

    12.30-14.00 : Öğle Yemeği Molası

    14.00-15.30:

    Denge

    *Gölgelerimiz (korkular, kaygılar, sınırlar, engeller vb.) ile yüzleşme, yaşam enerjisi/gücü ile buluşma

    *Sözcüklerin Gücünü ve Düşüncenin Gücünü Hatırlama

    *Beden-Zihin-Ruh Bütünlüğünü "şimdi ve burada" Deneyimlemek

    15.30-16.00: Mola

    16.00-17.00

    Vesta77 nin Hikayesi

    *Sevginin Gücü

    *Katılımcıların Hikayelerinin Paylaşımı

    ** Her bir oturum, bilgi paylaşımı ve bilgi aktarımının yanı sıra, pratik uygulamalar da içermektedir bu nedenle rahat hareket edebileceğiniz kıyafetleri giymeyi tercih ediniz, lütfen.

    02.04.2017

    CHARLIE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI

    11.00-12.30

    Doğum

    *Ejderha Dansı

    *Ölüm: en yüce ışığın gücü

    *Cinsellik: evrensel öz yaşam enerjimiz

    12.30-14.00 : Öğle Yemeği Molası

    14.00-15.30

    ÖZ"e Güven

    *Psişenin Temeli

    *Ay Dede Hikayeleri

    16.00-17.00

    Dönüşüm

    *Kalbin Sesi ile Buluşma

    *ÖZ'e Doğum Mandalası

    *Katılımcı Paylaşımları

    ** Her bir oturum, bilgi paylaşımı ve bilgi aktarımının yanı sıra, pratik uygulamalar da içermektedir bu nedenle rahat hareket edebileceğiniz kıyafetleri giymeyi tercih ediniz, lütfen.

    Her bir özel, eşsiz katılımcı adına Vesta 77 Psikolojik Dönüşüm ve Yaşam Akademi si tarafından 7 adet fidan toprağa sevgiyle tohumlanıyor ve adına özel sertifikası katılımıcıya teslim edilmektedir.

    Workshop Tarihi: 01-02 Nisan 2017 (Cumartesi-Pazar)

    Workshop Saati: 11.00-17.00

    Workshop Katılımcı Sayısı: 9 Kişi

    Eğitmen: ÖZGE GENLİK/ Uzman Psikolog & Yoga Eğitmeni

    Özge Genlik Kimdir?

    Genlik, yaşamdaki engelleri ve duyumsanan "acı" duygulanımlarını iyileşmeye ve şifalanmaya yönelik birer armağan olarak görmekte ve değerlendirmekte bu bağlamda "psiko-dönüşüm" adını verdiği metodoloji ile ; ergen, yetişkin ve ailelerle çalışmalarını sevginin gücü ile kurucusu olduğu Vesta 77 Psikolojik Dönüşüm ve Yaşam Akademisi'nde sürdürmektedir.

    2009 yılında, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden "yüksek onur" derecesi ile mezun oldu. Mezuniyetinin ardından zihinsel ve bedensel engelli çocuklar ve aileleri ile psikolojik danışmanlık çalışmalarını yürütmüş ve anaokullarına danışman olarak hizmet vermiştir

    2012 yılında, psikoloji alanındaki yüksek lisans eğitimini "yas süreci ve yas sürecindeki bireylerin depresyon ve anksiyete düzeylerinin incelenmesi" konulu tezi ile başarı ile tamamlamıştır. Yüksek lisansını tamamladıktan sonra İstanbul Arel Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık biriminde "uzman psikolog" olarak ergenler ve aileleri ile çalışmalarını ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Kadın ve Aile Sağlığı Merkezinde ise yetişkin odaklı psikolojik danışmanlık çalışmalarını sürdürmüştür. Ardından özel psikolojik danışmanlık merkezlerinde bireysel olarak "yetişkin" ve "ergen"ler ile psiko-terapi çalışmalarını sürdürmüştür.

    EMDR (göz hareketleri ile duyarsızlaştıma ve yeniden işleme terapisi/ Travma terapisi), Gestalt Terapi, Bilişsel-Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Dinamik Terapi, Eğitimleri alan Genlik, aynı zamanda Yoga Alliance onaylı Yoga Eğitmenidir (Yoga Eğitimlerini aldığı eğitmenler: Dr. Çiğdem Öner (200 saat) ve Zeynep Aksoy (200 saat) ). Hamile Yogası Eğitmenlik sürecini tamamlamıştır(Nur Sakallı & Mey Elbi )

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Şişli

    Mekan : Vesta 77

    Mekan Adresi : Teşvikiye Mahallesi, Poyracık Sokak, Yar Apartmanı, No: 57, D: 4

    Başlangıç Saati : 01.04.2017 11: 00: 00

    Bitiş Saati : 01.04.2017 13: 00: 00

    Kategori : Özge Genlik ile Öz'e Doğum

    Tür : Eğitim

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title