Haberler

Eşinden Yeni Boşanan Özge Borak Gecelerde Sarp Apak'la Görüntülendi

Güncelleme:

Ata Demirer ile boşanması magazin gündemine damga vuran Özge Borak, dün gece Sarp Apak ile birlikte görüntülenince ayrı ayrı gitmek zorunda kaldılar.

Ata Demirer'den geçtiğimiz ay boşanan Özge Borak dün akşam Sarp Apak 'la birlikte magazin gazetecilerine yakalandı.

AYRI AYRI GİTMEK ZORUNDA KALDILAR

Kameraları karşısında gören Özge Borak ve Sarp Apak biraz şaşırdı. Kameralara gülümsemekle yetinen Sarp Apak hızlıca aracına yönelirken Özge Borak taksiyle mekandan ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ata Demirer Özge Borak Sarp Apak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

caner:

Atatürk`ün kurmus oldugu Ülkede gayet normal böyle seyler ! Bu haber de neyinnesi ? Kimi ilgilendirir kim kiminle bulusuyor ?

34
52
yanıtYanıtla
MEVLANA YUNUS PİRSULTAN SEDALISIMobil-ANDROID:

CUMHURİYET HALK PARTİSİ BU ÜLKENİN TEMEL TAŞI DİREĞİ VE DEMİRİDİR TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURULDUGUNDAN BUGÜNE KADAR ÜÇ TANE LİDER GELDİ 1-ATATÜRK 2-ECEVİT 3-KILIÇOĞLU BU KADAR AZİZİM

14
45
yanıtYanıtla
DERYA:

BENDE KOCAMDAN KENDİ İSTEĞİMLE BOŞANDIM DAHA 3 YILLIK EVLİYDİK. AMA İNANIN ŞU ANDA BİLE BAŞKA BİR ERKEKLE BERABER YA DA EVLİ OLMAK İSTEĞİ MİDEMİ BULANDIRIYOR. ANILAR HATIRALAR HALA AKLIMDA. BUNLAR NASIL İNSANLAR Kİ BOŞANDIĞI GİBİ BAŞKA KUCAĞA HEMEN TÖVBE TÖVBEEEE

39
9
yanıtYanıtla
asutay12:

BU KIZIN KOMİK ADAM TAKINTISI VAR

42
3
yanıtYanıtla
Muhammed Adaz:

OLABİLİR. . . kadın boşanmış ve özgür. .

23
9
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

adam niye kapının önüne koyduğu belli oldu..

22
9
yanıtYanıtla
Oğuz HanmobilWeb@haberler.com:

Dedikodu yapmayalim..

23
4
yanıtYanıtla
çiftçilikMobil-ANDROID:

atatürk e minnettarız ama ecevit ve kılıçtaroğlu bu ülkeyi batırır bitirir.

15
12
yanıtYanıtla
Vezir Ali:

Yazik cok yazik aslan gibi atayi birak sonra. . . . senin maksadin bu gidisle belli . . . karakoyunun cikar sonra oyunu

15
12
yanıtYanıtla
X Mobil-IOS:

Geç kalmis bosandigi gece olmaliydi

19
7
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title