Haberler

Özge Borak: Ata ile Bir Daha Asla Olmaz

Güncelleme:

Ata Demirer'le boşandıktan sonra konuyla ilgili konuşmayan ünlü oyuncu, verdiği röportajda "Barışacak mısınız?" sorusuna "Bitti dedik, yeter yani!" dedi.

Ünlü oyuncu Özge Borak ile komedyen Ata Demirer'in evliliği de boşanması da çok konuşulmuştu. Boşandıktan sonra sessizliğini koruyan çift, sorulardan kaçmakla yetinmişti.

"HAYATIMDAN MEMNUNUM"

Özge Borak, verdiği bir röportajda: "Hayat devam ediyor. Bir şey oldu, bitti ve biz açıklamamızı yaptık. Bir sürü işte çalışıyorum şu anda ve hayatımdan memnunum" dedi.

"ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL BU"

Barışıp tekrar birlikte olup olamayacaklarına dair ise Borak, "Çocuk oyuncağı değil bu. Bir daha olmaz yani. Boşanmamızdan dört-beş ay geçti, hâlâ yakamızdan düşülmüyor. Bitti açıklamasını yaptık, yeter yani" cevabını verdi.

(Kaynak: Posta)



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bir Daha Asla Ata Demirer Özge Borak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

nukleer fuzemobilWeb@haberler.com:

Ya böyle güzel bir kadın ve kişiliksiz bir şişko... vayyy be. Demek ki gönül gerçekten herşeye konuyor...

4
17
yanıtYanıtla
melishanmobilWeb@haberler.com:

Böyle güzel kadınların zengın ve çirkin adamlarla olmasına anlam veremiyorum ben yapamıyorum ya para lazım ama hayatımın odak noktası degıl

11
4
yanıtYanıtla
O R H U N:

Bize ne ulan !. .

11
4
yanıtYanıtla
mustiMobil-ANDROID:

GÜZEL KADINA BAKIN..DAĞDAMISIN HİÇMİ GÜZEL GÖRMEDİN YUH. ŞİŞKO AMA PARASI VAR..ÖZGEDE NE VAR HER DİŞİDE OLAN DIŞINDA.

5
3
yanıtYanıtla
.......................:

kadın haklı iki insan boşandıgına göre her şey bitmiştir geri dönse ne olacak en fazla 1-2 yılın daha boşa heba olur sonra yine ayrılmak denenmişi denememek lazım diye boşa söylemiyorlar ayrıca ünlü insanlar bu ayrılma konusunda daha rahat çünkü çevrelerinde alternatifleri çok var o olmazsa başkası bizim gibi sevgili bulamama dertleri olmuyor

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title