Haberler

Kosta Rika, Uruguay'ı 3-1 Yendi

Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Kosta Rika, grubun açılış maçında karşılaştığı güçlü Uruguay'ı 3-1 mağlup etti.

Dünya Kupası'nın 'ölüm grubu' olarak adlandırılan D Grubu, büyük bir sürprizle başladı. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Kosta Rika, grubun açılış maçında karşılaştığı güçlü Uruguay'ı 3-1 mağlup etti.

SUAREZ RİSKE EDİLMEDİ

Uruguay Teknik Direktörü Oscar Tabarez, daha sonraki İngiltere ve İtalya maçlarını da düşünerek, sakatlığı nedeniyle Luis Suarez'i bu maçta riske etmedi.

İLK GOL CAVANI'DEN

Aslında Uruguay için maç, tam da istediği gibi başladı. İlk dakikadan itibaren kontrolü ele alan Güney Amerika temsilcisi, Diego Lugano'nun düşürülmesiyle 23. dakikada bir penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Edinson Cavani, takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin ilk devresi de Uruguay'ın tek gollü üstünlüğüyle sona erdi.

KOSTA RİKA İKİNCİ YARIDA COŞTU

İkinci yarıda ise daha istekli bir Kosta Rika vardı. Uruguay kalesine daha cesur gitmeye başlayan Kosta Rika, 54'üncü dakikada skora eşitliği getirmeyi başardı. Geçen sezon Olimpiakos forması giyen ancak bonservisi Arsenal'de bulunan Joel Campbell, kale sahasının sol çaprazında toplu buluşunca, sert bir vuruşla Muslera'yı avladı ve skora 1-1'lik dengeyi getirdi.

OSCAR, TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

Uruguay daha bu golün şokunu üzerinden atamadan, kalesinde ikinci golü de gördü. Sağ taraftan kullanılan serbest vuruşa, arka direkte kafayı vuran Oscar Duarte, kimsenin beklemediği bir anda Uruguay karşısında Kosta Rika'yı 2-1 öne geçirdi.

SON SÖZÜ URENA SÖYLEDİ

Bu dakikadan sonra Uruguay, beraberliği yakalamak için daha fazla risk almaya başladı. Ancak istediği pozisyonları bir türlü bulamayan Güney Amerika temsilcisi, dakikalar 84'ü gösterdiğinde ise adeta yıkıldı. Joel Campbell'ın ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Marco Urena, Muslera'yı da geçip topu boş ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmazken Kosta Rika, D Grubu'na 3-1'lik Uruguay galibiyetiyle başladı ve tüm otoriteleri şaşırttı. Bu arada maçın son saniyelerinde Uruguay'da Maxi Pereira kırmızı kartla oyundan atıldı.

Bu grubun diğer takımları ise İtalya ve İngiltere.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Güney Amerika Uruguay İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

GalatasarayCemwid.haciyev@mail.ru:

ikinci golde bariz ofsayt vardi. Hakim ne yazik ki goremedi.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title