Haberler

Özer Kayalı Mazbatasını Aldı

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde CHP'den Kuşadası Belediye Başkanı olarak seçilen Özer Kayalı ile birlikte CHP, AK Parti ve MHP'li yeni Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını bugün aldı.

Belediye Meclis üyesi seçimleri nedeniyle yapılan itirazların sonuçlanmasının ardından Kuşadası Adliyesi'nde bugün mazbata teslim töreni düzenlendi. Törende ilk olarak CHP'den Kuşadası Belediye Başkanı seçilen Özer Kayalı, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Çolak'tan aldı. Seçim Kurulu Başkanı Çolak, daha sonra meclis üyelerinin mazbatalarını teslim etti. Törende konuşan Kuşadası İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Çolak, "Kuşadası'nda yapılan seçimlerde halkın büyük bölümünün oylarına mahzar olan sayın Özer Kayalı ve seçilen belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki süreçte Kuşadası halkına hizmet edeceklerine inanıyorum. Seçim süresince destekleyen huzur ve barış içerisinde seçimin sonlandırılmasına yardım eden siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma komutanlığımıza, Bu süre zarfında bize destek olan Kuşadası ilçe seçim kurulunun değerli üyelerine, sandık kurullarına, seçim müdürlüğünde gece gündüz çalışan değerli personelime ve bu süre zarfında bize her türlü desteği sağlayan Kuşadalılara teşekkür ediyoruz. Bütün belediye meclis üyelerimize ve Sayın Kayalı'ya hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Mazbatasını alarak resmen Kuşadası Belediye Başkanı olan Özer Kayalı, "Hep birlikte sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Kuşadası için hepimiz çalışacağız. Gece gündüz durmak yok. Hizmetlerle anılmamız lazım. Kuşadası'nın kaderini değiştirmemiz lazım" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çolak Özer Kayalı Ak Parti Kuşadası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title