Haberler

Özer'den Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Tekman ilçe Başkanı Taner Özer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Tekman ilçe Başkanı Taner Özer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Özer, kutlama mesajında ailede anne ve eş olan kadınların, yaşam alanlarını değiştiren ve güzelleştiren varlıklar olduğunu belirtti. Özer, "Kadın şefkat, merhamet, nezaket ve yumuşak huyluluk gibi birçok insani duygunun vücut bulmuş halidir. Kadınlarımız, sadece şefkatli ve merhametli oluşlarıyla değil, yeri geldiğinde gereken cesaretin ve dik duruşun en güzel örneğini göstermekten çekinmemiştir. Şanlı tarihimiz bunun örnekleriyle doludur. Devletimizin çıkardığı yasalarla kadınlar, her alanda erkek ile eşit haklara sahip olmuştur. Kadınlar ülke yönetiminde, bilim ve teknolojinin hakim olduğu her alanda söz sahibi olmasıyla toplumumuzda daha saygın hale gelmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle sevginin, şefkatin ve nezaketin kaynağı kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Özer ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile Türk Metal sendikasının Ankara'da düzenlendiği kurultaya katılmak üzere kadın üyelerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Tekman Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title