Haberler

Özer'den İş-Kur'a Ziyaret

Zonguldak'taki Kömür Madenlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma protokolü imzalandı. Bu kapsamda Zonguldak'a gelen İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Kasım Özer, İş-Kur Zonguldak İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Zonguldak'ta kömür madenlerinde çalışan işçilerin iş güvenliği ve mesleki sağlık risklerinin araştırılıp eğitim verilmesi amacıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, Bülent Ecevit Üniversitesi, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Ticaret ve Sanayi Odası arasında hazırlanan proje kapsamında "Zonguldak Kömür Madenlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma Protokolü" imzalandı.

Protokolü imzalamak amacıyla Zonguldak'a gelen İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Kasım Özer Kurumu ziyaret etti. Özer, İl Müdürü Gönül Demirsu ile 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu uygulamaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak, yer altı kömür işletmelerinde özellikle sağlık problemlerini ortaya koymak için uzun zamandır var olan düşüncelerini projeye dönüştürdüklerini dile getirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title