Haberler

Özelhaber) Fenerbahçe'ye Biyoenerji Uygulayacak

İzmirli "Mucit Mühendis" İsmail Yıldızkol, bu kez biyoenerji alanında önemli bir uygulamaya imza atıyor.

İzmirli "Mucit Mühendis" İsmail Yıldızkol, bu kez biyoenerji alanında önemli bir uygulamaya imza atıyor. Bir süredir Sağlık Bakanlığı'nın da gündeminde olan Biyoenerji uygulamaları yapan Yıldızkol, biyoenerji sayesinde futbolcuların antrenman ve maçlardaki performanslarını artırabileceğini iddia etti. Yıldızkol, "Bu konuda Fenerbahçe Kulübü ile temaslarım olacak" dedi.

"Sürücü Andı" buluşu Birleşmiş Milletler tarafından büyük ilgi gören, başta migren olmak üzere sağlık alanında birçok tedavi yöntemine imza atan Makina Mühendisi İsmail Yıldızkol, uzun yıllardan buyana her alanda insanlığa hizmet ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan sertifikalı olarak çalışmalarını İzmir'de sürdüren ve davet edildiği yurtiçi ve yurtdışı birçok seminer ve konferansa giden Yıldızkol, bu sırada çeşitli sağlık sorunları bulunan insanlara biyoenerji yöntemiyle tedavi uyguladı. Bu alanda başarılı uygulamalar yapan Yıldızkol, son olarak Karadeniz illerinde ve Gürcistan'da çok sayıda hastayı da iyileştirdiğini söyledi.

BİYOENERJİ HER ALANDA FAYDALI

Her geçen gün yeni yeni uygulamalara imza atan ve sürekli arayış içinde bulunan Biyoenerjist İsmail Yıldızkol, "Bendeki Allah vergisi bu biyoenerji gücünü insanlığın hizmetine sunmaya devam ediyorum. Maddi hiçbir beklentim yok. Bugüne kadar, kas-iskelet sistemi bozukluğu olanlara, migren ve baş ağrılarına, vertigo ve denge bozukluklarına, bacak kısalıklarına, felçlilere, hatta fıtık olaylarına ve çok iddialı değilim ama henüz ilerlememiş kanser vakalarına o hastaların talebi üzerine, yardımcı tedavi olarak müdahale ettim. Hasta kardeşlerim benim uygulamalarımla şifa bulduklarını söylüyorlar. Onların dertlerine çare olduysam ne mutlu bana" dedi.

BİYOENERJİYİ SPORDA UYGULAYABİLİRİM

Uygulamaları sırasında Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinden davet aldığını ve bu davetlere icabet etmeye çalıştığını kaydeden Yıldızkol, bir iddiasını daha ortaya koyarak, biyoenerjiyi sporun hizmetine de sunabileceğini iddia etti. Fenerbahçe'nin eski başkanlarından, sarı-lacivertli camianın sevilen ismi Tahsin Kaya ile tanıştığını ve daveti üzerine İstanbul'a giderek kendisine tedavi uyguladığını ifade eden Yıldızkol, şunları söyledi:

"Tahsin Bey çok değerli bir insan. Tanıştık ve birbirimize çok güvendik. Biyoenerjiye önem veriyor. Kendisine birkaç kez seans uyguladım ve çok memnun kaldığını söyledi. Buradan hareketle, Allah vergisi bu enerjiyi sporumuzun hizmetinde kullanabileceğim aklıma geldi. Konuyu Tahsin Bey'e açtığımda bu durumu Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yetkilileriyle benim adıma konuşabileceğini söyledi. Futbolculara biyoenerji uygulayabileceğimi ve böylece antrenman ve maçlara çok daha dinç çıkabileceklerini iddia ediyorum. Gelecek için ümitliyim. Artık futbol kulüplerimizin nasıl doktorları, ortopedist ve masörleri varsa, biyoenerjistleri de olmalı. Bugün varlığı yadsınamayacak ölçüde gerçek olan biyoenerjiyi nasıl insanlığın hizmetine sunduysak, sporumuzun, futbolumuzun da hizmetine sunma zamanı gelmiştir. Bu konuda çok iddialı olduğumu söyleyebilirim." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Birleşmiş Milletler Sağlık Bakanlığı İzmir Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title